Snart slut

publicerat i Livet;
Ja, på min semester/föräldraledighet alltså. Den här veckan och nästa kvar, sen åter till blåstället. Men det har varit bra veckor på det stora hela. Kan inte klaga allt för mycket. 

Vi fick dock avbryta vår midsommarhelg och åka hem en dag tidigare. Alldeles för varmt för att kunna sova i den rullande sommarstugan. Men nu har mannen ordnat så vi kan sova även om det blir lika äckligt varmt igen. 

Blötdjuren till ungar har badat en hel del och även badkrukan till mor har varit i vattnet. Vi köpte en större pool men har ännu inte fyllt den. Mannen har ju semester i flera veckor till så det ska nog hinnas med det också. 

Jag och barnen pysslar med våra odlingar, barnen väntar ivrigt på att jordgubbarna ska mogna. Själv hoppas jag på att mina gurkplantor tänker ge någon skörd. Jag har även hunnit med att snickra en liten arbetsbänk till växthuset och med hjälp av mannen fixat en liten hylla. Sakta men säkert får jag det som jag vill ha det i min gröna oas. Så småningom blir det lite belysning där också och kanske någon form av draperi. 
(null)
Min lilla arbetshörna. 

Imorgon bär det av på nya äventyr med vårt rullande hem. Som även den har fått utstå lite av mina idéer. Men det kommer bli bra framöver. Hoppas hinna fixa så mycket som möjligt innan det är dags för vintervila. 

Kommentera inlägget här :