Tusen timmar senare

publicerat i Livet;
Natten till igår vaknade jag av hemsk smärta i ryggen, har inte varit med om liknande sen pankreatiten 2014. Lyckades till slut somna om av ren utmattning antar jag, blev inte mycket sömn och när mannen skjutsade barnen så ringde jag 1177 så tyckte att jag skulle åka in och det bums. Så en ambulans kom och hämtade mig, lite överkurs tyckte väl jag men så blev det. 

Jag blev grundligt undersökt på akuten, skönt att bli tagen på allvar. Det nämndes inte en enda gång att det skulle vara ångest och inte heller min övervikt nämndes. Vilket jag verkligen uppskattar. 

Efter att alla undersökningar var gjorda, tusen prover tagna och jag inte ätit eller druckit nåt annat än lite vatten på ca 10 timmar blev jag utskriven och brorsan kunde skjutsa hem mig.

Smärtan ligger idag något snäpp lägre än igår, men inte alls särskilt behagligt. Fick sova i natt i alla fall. Somnade när jag nattade mini, mannen väckte mig för lite kvällsfika och sen gick jag och la mig igen. Halvligger nu i soffan och samlar kraft för en sväng på apoteket för inköp av Alvedon.  

Jag är väldigt tacksam att sjukvårdens misstanke om bråck på kroppspulsådern inte stämde. 

Kommentera inlägget här :