Långhelg

publicerat i Livet;

Ja, imorgon börjar min arbetsvecka efter min härliga fyra dagars ledighet. Det behövde jag! Stressen över att inte veta hur det skulle se ut med jobb och således pengar tog ut sin rätt på mig med ökad ångest och oro. Nu har jag dock hunnit landa i att jag har schema, heltid fram till sommaren och har både månadslön och semesterdagar.

Jag är inte riktigt ikapp mentalt så visst har jag fortfarande lite ökad ångest och oro. Men det är bättre.

Idag har jag och skrutt varit på Kyrkis och laddat med värme, kramar och kärlek. Jag är så glad att vi åkte dit den där allra första gången i september förra året. För Kyrkis har gett mig så mycket. Vänner, varav några nära vänner, mod, styrka och ja... allt. Det märktes idag hur trygg jag är med personalen där. Skrutt ramlade på näsan och skrapade sig lite och slog i läppen så det blödde lite inne i munnen. Jag försökte att inte visa att jag mådde extremt dåligt över det men personalen (i alla fall min nära vän) såg rakt igenom det och kunde lugna mig och trösta skrutt samtidigt. Hade det hänt någon annanstans så hade jag nog gråtit i bilen på vägen hem men nu kunde jag på en gång få ut allt. Och jag behövde inte gråta alls. 

Nu så sover skrutt och karln är och hjälper sin kusin med nåt datakrångel. Så jag ska ta och umgås med mina garner och se vad jag ska hitta på för projekt nu.  

Kommentera inlägget här :