Fridagar

publicerat i Livet;

Igår var jag och skrutt lediga, det fina med att jobba helg ibland är att man får fridagar på vardagar. Vilket innebär tid med skrutt. Hon älskar visserligen föris och när jag jobbar helg så är hon ju med sin pappa. Men tid bara hon och jag är värdefullt. 


Så igår hade vi en mor och dotter dag. Det regnade hela dagen så vi kunde inte roa oss utomhus direkt. Vi gjorde en utflykt till den lilla staden strax norr om där vi bor. Där jag tidigare jobbade. Fast vi besökte inte mitt gamla jobb, det hanns inte med. 

Vi spanade in leksaksaffären, köpte finska delikatesser på torget, promenerade i regnet, köpte vinterkläder (damen valde själv), lekte i ett offentligt lekrum och åt lunch på café. En så himla mysig dag. Det behövde vi, att bara spendera tid ihop och göra nåt spännande bara hon och jag. 

Idag har jag också varit ledig, men skrutt fick åka till föris en sväng ändå. Jag hade nämligen inbokat besök hos naprapaten, äntligen. Sen jag började gå hos henne för 4 år sedan så har min trasiga rygg blivit så galet mycket bättre. Knappt några låsningar längre och jag har inte vaknat av ryggsmärta på säkert 3 år. 

När jag var färdig hos naprapaten var jag rejält mörbultad med uträttade lite ärenden i alla fall. Köpte ett par julklappar till skrutt bland annat. Har redan köpt åt brorsan sedan innan. Även skrutts far har redan bockats av från inköpslistan. Så skönt att slippa stressen närmare jul. 

Kommentera inlägget här :