Favorit i repris

publicerat i Livet;
Årets bästa:
Party:
Halloweenparty på Forum i Ljungaverk.
Låt: Fall out boy - Thnks fr th mmrs
Film: Sherk 3
Sak: Min neonrosa iPod
Händelse: Flytten till Sundsvall
Dag: 15/1, då jag blev moster


Årets sämsta:
Party:
Vinkväll hos Österlund som slutade med en allergisk reaktion mot vinet.
Låt: Cascada,eller Doctor Bombays comeback
Film: Tror inte jag sett nån dålig film i år.
Sak: Min kaffebryggare, ingen kommentar om den.
Händelse: Vurpan utan för mig som gjorde att jag inte kunde röra mig som folk.
Dag: 26/10, fyra panikattacker på mindre än två timmar.

Julen avklarad.

publicerat i Livet;
Japp...nu är allt julstök avklarat, skönt. Men julen var riktigt mysig i år faktiskt. Lugn och skön med massa god mat.
Jag fick en rosa blender så nu kan jag göra smoothies i mängder. Jag ska bli smal och snygg. 2008 ska bli mitt år.

Nu är jag hemma i stan igen och imorgon är det dags att vara barnvakt åt Seb då Carro och Erik firar ett år som gifta.  Det ska bli kul att leka med Seb, han är så mysig. Och han har börjat säga "tant Johanna", det är inte undra på att man blir lite stolt.

I julhelgen träffade jag Ullis och Daison också. Passade på att träffa så många vänner som möjligt när jag var hemma. Var till pappas moster en sväng också och träffade lite släkt.

Näe,nu ska jag spela klart med Carro och sen plugga lite.

Puss

Helg igen

publicerat i Livet;
Ja,nu är det helg igen. Har kutat runt på Birsta med Anna idag och försökt hitta julklappar åt hennes familj. Hon lyckades hitta åt sin pappa och sin bror i alla fall. Själv så får jag vänta till nästa helg med att köpa några julklappar. Då kommer pengarna. Men det blir nog bara åt pappa, Ante och Emelie då. Lillebror får sin efter jul. Det har vi redan pratat om. Jag skulle få av honom då med. Så det är avklarat. Men vi måste hitta nåt och storebror också. Men den ska vi i alla fall köpa tillsammans.

Annars så händer det inte så mycket i mitt liv just nu. Har kursstart till veckan och efter det är det rapportskrivning som gäller. Men det ska nog gå bra. Måste beställa nya böcker bara. Men kan nog sitta på bibblan innan jag får dem. Men ska maila till Sofia och höra om hon har dem så kanske jag kan köpa dem billigare av henne. Böcker är vansinnigt dyrt. Inte alls kul. Men,men...det får väl gå antar jag. Jag vill ju plugga och trivs med det.

Less så jag kan spy på det här med karlar och kärlek. Inte för min egen del så mycket, jag är rätt nöjd som jag har det. Men andra verkar hitta riktigt skumma karlar. Och varför raggar upptagna karlar på mig? Tror de att jag vill vara "den andra kvinnan". Nej tack, det är inget för mig. En karl ska väl vilja vara med mig, inte bara leka. Så det så. Är ni ute efter lek så gå nån annanstans. Jag är inte intresserad!

Puss då.