Bara svammel

publicerat i Livet;
Men det får ni tåla ni som läser här. Tala gärna om vilka ni är, det kan vara kul för mig att veta.

Jag har inte så mycket annat att skriva just nu, förutom att brorsan har fått praktikplats! Grattis älskade bror, det här kommer gå bra, jag håller en extra tumme för att du får jobb snart också.

Puss

min logga

Long time no see

publicerat i Livet;
Nu har det varit slött med uppdateringar ett tag igen. Fy på mig. Jag har helt enkelt haft en massa annat i skallen så jag har helt enkelt glömt bort att blogga.

I helgen har jag varit hem till pappsen en sväng, hur skönt som helst att bara ligga i hans soffa och njuta av livet. I fredags var på 85 års kalas för pappa moster. Kul att träffa lite släkt igen, det händer så sällan och speciellt i glada sammanhang (Hej Karin och Sofia, jag vet att ni läser). Jag åt smarriga pepparkaksbjörnar så jag trodde att jag skulle bli en pepparkaka själv. Jag hjärta pepparkakor.

Lördagen var slö,låg mest i soffan hela dan medans pappa städade och lite sånt. Jag behövde inte hjälpa till, han sa det. Var till en bekant till oss på kvällen och surrade lite strunt och sen var vi på pubafton i Ljunga en sväng. Men vi blev inte så länge, och sen sov jag som en prinsessa.

Nu är jag hemma i stan igen och har hunnit vara på birsta en sväng också, inget shoppande för min del dock. Fråga mig inte varför, för det kan jag inte svara på... hittade en hel del jag ville ha, men blev inte så jag köpte nåt. Förutom mat då, vi åt på ett nytt taco-ställe inne på birsta city. Smarrigt värre och det fanns veggiefärs åt mig. Stort plus i kanten!

Nu ska jag slöa lite grann i soffan här hemma och bara njuta av tillvaron lite.

Puss

min logga

Två tappra själar

publicerat i Livet;
Ja, det var så många vi var imorse när det var dags att börja skoldagen. Två stycken... med läraren var vi tre. Två till kom vid halv nio. Vi är 24 stycken som går den här kursen så det kändes minst sagt lite dumt att vi bara var två stycken där. Men så var det. Efter lunch hade styrkan utökats till totalt sju studenter och en "extern åhörare". Men dagen har varit bra och intressant. Mycket bra information om alkohol- och drogpolicys på arbetsplatser, kanonbra helt klart.

Nu sitter jag i soffan och lyssnar på regnet som slår mot fönstret, hade det varit september eller början på oktober så hade det inte gjort mig något alls, men nu är det snart december. Då ska det vara snö... det är ju för 17 första advent på söndag och julskyltning. Hur trist är det inte när det är blask på julskyltningen då? Jo, det kan jag tala om för er... det är jättetrist!

Nu ska jag glutta lite på Vem vet mest och bli lite mer allmänbildad.

Puss

min logga