Tråkstatistik och brors bil

publicerat i Livet;
Ja,idag har jag och två av mina tappra studiekamrater suttit och slitit vårt hår över den förbannade statistiskuppgiften som ska vara klar på måndag. Jag fattar inte ett dugg av vad jag gör. Men det verkar bli rätt i alla fall och det är väl det som räknas... tror jag.

Nu ikväll kom brorsan och Fredde hit och visade upp brors bil. Jättefin var den. Så snart har jag privatchaufför, ja när lillebror klarar körkortet förstås. Men det kommer han göra nästa vecka. Det vet jag, lillebror är riktigt duktig och dessutom sjukt motiverad till det.

Näe,nu ska jag dricka upp mitt thé och sen sova lite, ska ner på skolan och göra klart den där förbannade statistiken imorgon.

Puss

Flitiga Hanna

publicerat i Livet;
Ja,nu känns det verkligen som jag kommit igång med allt. Vikten är på väg neråt, har redan tappat fem kilo, bara åtta kvar nu. Har jobb som jag trivs med och har kommit igång med alla uppgifter till skolan.

Igår vaknade jag av att telefonen ringde, det var chefen på psyk. hon ville att jag skulle komma och jobba. Självklart ville jag det. Så det blev till att skutta ur sängen och göra sig klar och sen bege sig till jobbet. Var lite småseg när jag kom dit, men det gick bra att jobba. Trivs jättebra där. Glömde dock mitt bankomat-kort hemma när jag stressade till bussen på morgonen, tack och lov för snälla kompisar. Liza kom och hämtade mig när jag slutade, hon skulle i vilket fall som helst åt det hållet en sväng.

Idag har jag tillbringat en hel del tid på skolan, har suttit med gruppen och pluggat som en tok. Men det gick bra och vi har fått riktigt mycket gjort vilket känns toppen eftersom arbetet inte behöver vara klart förrän 2:a maj. Men ju tidigare vi får det gjort dessto mer tid har vi på oss att tentaplugga. Vilket kommer behövas för mig.

Igår så hittade jag igen en av mina kusiner (den äldsta, hon blir 16 i höst) på ett community som jag är med på. Där fanns hennes msn så jag jublade och la till henne. Kul att ha kontakt med nån i släkten som är mer i min egen ålder än vad mormor är. Skulle dock vilja ha tag på Mika (min tremänning) har inte träffat honom sen -98 och det är lite tråkigt.

Näe,nu ska jag ta och laga lite mat. Hannas special-pastasås blir bra.

Puss

Debut

publicerat i Livet;
Ja,idag har jag gjort debut som styrelseledamot i Ånge DHR. Jag har varit på årsmöte för Västernorrlands distrikt. Det var jag och vår ordförande (som råkar vara min pappa) som representerade Ånge avdelningen. Imorse vid halv tio kom pappa och hämtade mig, sen bar det av mot Hotell Höga kusten för möte och sen middag. Mötet kändes lite segt och det var en hel del gnäll från några av de som var med. Men på det stora hela var det kul att vara med.
Efter att mötet var avklarat så blev det middag, och oj vilken god mat det var. Jag fick grönsaksbiffar med färska örter, "lockiga" strips och ugnsbakade grönsaker. Efterrätten bestod av choklad och kola kaka, mangosorbet och grädde. Jag var så mätt att jag var osäker på om jag skulle gå eller rulla till bilen.

Nu är jag dock hemma igen och mättnaden har lagt sig något. Passade på att handla lite på City Gross i Bydalen också innan pappa släppte av mig här hemma. Bra att utnyttja de tillfällen då man har tillgång till bil.

Kvällen blir lugn, ska bara ligga hemma i soffan och må gott. Ska nog se på nån film tror jag, och läsa klart "Lasermannen - en berättelse om Sverige".

Puss