Julen över

publicerat i Livet;
Julen har passerat men vi njuter av ledighet ett tag till. Skrutt blev väldigt bortskämd med massa julklappar. Hon är väldigt nöjd. Jag själv fick också massa bra saker så jag kan inte klaga. 

En axelskada jag fick på jobbet förra månaden har gjort sig påmind när vi varit ute och åkt pulka men verkar läka bra. Jag kör lite rehab och vilar från att köra bil då den rörelsen är smärtsam. 

Annars så håller jag på att renovera skrutts dockhus, förhoppningen är att hon ska vilja leka med det mer om det får lite mer av sånt som finns i vårt "riktiga" hus, som badrum och sånt. 

Om det är vettigt väder imorgon så är planen att åka skridskor. Skrutt ramlade och slog hakan sist så vi måste iväg igen rätt snart för att hon inte ska bli för rädd. Vi försöker aktivera oss så gott det går. Trots isigt ute och en skadad mamma. 

Skadad i julstöket

publicerat i Livet;
Ja, här julstökas det för fullt samtidigt som jag budgetrenoverar hallen. Mitt i allt så skadade jag min ena axel på jobbet i måndags och är nu sjukskriven. Kunde inte haft sämre timing på den skadan. 

Jag har massor att göra här hemma, vi har fullt på jobbet och således en massa att göra på jobbet också. 

Men, men... bara att bita ihop och kämpa på med rehabträning för axeln och stök med främst ena armen.