Världens sämsta bloggare?

publicerat i Livet;

Jag är verkligen ingen pålitlig bloggare, det går i perioder för mig antar jag. Men, men... Nu skriver jag ju i alla fall.

Snart är det dessutom dags för min första lilla semester, det blir långhelg eftersom jag tagit ledigt fredag och lördag. Det ska bli så skönt! Även om jag gillar jobbet så känns semester riktigt lockande just nu.

Igår hämtade jag ju ut mina nya terminalbrillor och jag älskar dem! Jag ser mycket bättre på skärmen och hoppas på att slippa huvudvärken som dyker upp stup i kvarten. Snygga är de dessutom. Men måste skaffa nya "heltidsbrillor" också, jag kommer få en blindkäpp när jag fyller 30, garanterat.

Jag överdoserar kaffe och längtar efter min fina fast jag träffade honom igår. Ikväll ska jag baka och fundera ut nåt bra recept på choklad/chili muffins.


Mer kaffe!

Puss

Så var helgen över då...

publicerat i Livet;

Och vad har jag gjort? Ja, inte mycket det är ett som är säkert. Men det är väl så det ska vara antar jag.

Jag fick mitt önskade fredagsmys med min finaste i alla fall, och dessutom skjuts till bussen igår morse när jag skulle till jobbet. Är han underbar eller vad? Han hade utöver det ställt in timern på bensinvärmaren så det var varmt i bilen också. Hade jag inte fallit för honom innan så hade jag garanterat gjort det igår.

Jobbade ju igår, vansinnigt tomt på jobbet måste jag säga. Ibland är det svårt att tro att jag jobbar på ett stort företag, men okej... alla jobbar ju inte samma helger. Efter jobbet var jag och käkade middag med pappsen innan jag tog tåget hem och skenade hem till sängen och bäddade ner mig. Kyla är verkligen inte min grej.

Idag har jag inte gjort ett smack och har inga planer på att göra det heller. Förutom att baka lite muffins kanske. Jag kan inte sysselsätta mig med min vanliga söndagsaktivitet eftersom M inte är hemma. Han är i Italien den skurken.

Ja, ja... jag ska i alla fall ta och laga lite mat så jag har matlåda imorgon.

Puss

Fredagsmys önskas

publicerat i Livet;

Idag är det alltså fredag och jag är på väg till jobbet och där hoppas jag på en lugn och skön dag. Och ikväll hoppas jag på lite fredagsmys med min fina. Men det känns lite osäkert eftersom jag ska jobba imorgon och han inte är så förtjust i att kliva upp tidigt på helgerna. Inte för att han måste upp bara för att jag ska jobba men ändå, han vaknar ju när jag kliver upp och stökar så vi får väl se hur det blir. Jag ska fredagsmysa i vilket fall som helst.

Men först ska ju arbetsdagen klaras av, men det lär ju inte vara några problem. Men nu blir det en powernap.


Puss