Förbenade frimärken

publicerat i Livet;
Varför har man aldrig sådana när man behöver dem? Är det nån som kan svara på det så hör gärna av er. Jag tjänade in lite vuxenpoäng häromdagen när jag satt och skrev lite julkort. Men naturligtvis hade jag inga frimärken hemma... som vanligt. Så efter att vi hade ätit middag idag så tog vi en promenad till affären för att jag skulle få köpa frimärken... men de var slut. Frustrationsrekord!

Ja,ja... får göra ett nytt försök efter jobbet imorgon då jag ändå ska gå hem. M ska iväg och äta middag med jobbet han. Då får jag ta en promenix hem och sedan komma på vad jag ska äta. Jag som har så dålig fantasi när inte han är hemma. Ja,ja...nåt kommer jag nog på. Jag överlevde ju innan jag flyttade hit eller hur?

När vi var på affären så kunde vi inte hålla oss från att köpa godis.
fazer

För mig blev det en liten (harkel, harkel) diskret hyllning till mitt finska/finlandssvenska påbrå, jag valde alltså en Fazer (det är finskt).

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med mitt godis och så M förstås.


Puss

min

Dag 06 - Om det här vore min sista dag

publicerat i 30 inlägg 30 dagar;
Okej, här finns det två vägar att gå. Ska jag vara helt relalistisk så skulle jag nog ligga i fosterställning och gråta floder samtidigt som jag frenetiskt ringer eller sms:ar mina nära och kära för att tala om hur mycket de betyder för mig. Dödångest? Ja, självklart. Men mest för att jag inte vill lämna pappa och lillebror. Och för att inte tala om mormor, usch och fy...hon har redan förlorat ett barn hon ska inte behöva förlora ett barnbarn också. Och M, underbara M, honom vill jag inte lämna.

För att se lite mer ologiskt på det hela så skulle jag nog umgås med de jag tycker allra bäst om, försöka samla dem och tala om att jag älskar dem. Och ha en riktigt trevlig dag tillsammans med dem. Äta gott, dricka gott, lyssna på bra musik och göra sånt som jag mår bra av. Kunna säga hej då till alla jag bryr mig om och försäkra dem om att jag alltid kommer att finnas med dem.

Eftersom jag tycker om att ha viss kontroll så skulle jag även dra upp riktlinjer för min egen begravning, vilken musik som ska spelas, vilka blommor som jag gärna ser vara med och så vad som ska följa med mig i kistan (min landslagströja såklart eftersom det är det skönaste plagg jag äger)

Men om det var min sista dag i livet och jag inte visste om det, ja då skulle jag nog göra precis vad jag gör idag. Jag myser i soffa med världens bästa sällskap (nej, inte datorn... M) och äter godis.


Puss

min

Vart tar tiden vägen?

publicerat i Livet;
Okej, det är december på onsdag... det var ju alldeles nyss första oktober och jag började på jobbet. Vart har den här hösten tagit vägen egentligen?

Nyss var det augusti och jag gjorde mitt sista pass på gruppboendet, gick arbetslös ett kortare tag och var hemma hos pappa. Vips så var det 29:e september och jag började min intro. Svooch, pappas födelsedag, svooch december. Herregud...i det här tempot så fyller jag väl 30 innan jag hunnit blinka.

Okej, det är väl bra att jag tycker att tiden på jobbet går fort... det måste ju betyda att jag trivs och utför mitt arbete på ett bra sätt. Men hallå? Vart tar kvällarna och helgerna vägen egentligen. Men jag trivs kanon med det liv jag lever just nu. Jag har ett jobb jag trivs med, en lön som kommer varje månad, jag bor i en fin lägenhet med världens finaste karl. Life is good.


Puss

min