Senil...ja,tydligen

publicerat i Livet;
Knallade in på stan i eftermiddags för att handla. Främst för att köpa diskmedel och nagellacksremover. Vad kom jag hem med? Jo..pasta,frukt, aftonbladet,st,cola och godis. Men inget diskmedel och verkligen ingen nagellacksremover. Jag som trodde att jag hade bra minne. Men tydligen inte.

Ja,ja...klarar mig tills imorgon iaf. Diskmedel har jag lite grann kvar och nagellacket får väl sitta tills imorgon då. När jag var in på stan så träffade jag Nette med pojkvän och kompis. (Nette: Skaffa en blogg :P) och passade på att inviga mina nya stövlar. Hur sköna som helst! Fick inte ont i fötterna fast det är klack på dem. Jag är så kär i dem, de är inte bara snygga, de är sköna också. Och varma, vilket är bra för mina annars så frusna tår.

30/9

*Dagens outfit*

Jeansleggings från Cubus
Tröja från H&M
Underbara stövlar från Skopunkten
Silverringar i mängder
Armring från Pleasure

Nu väntar jag på att Idol ska börja eftersom min favorit ska vara med ikväll. Erik! Går inte han vidare så får jag nog nåt nervsammanbrott. Hörs senare.

Puss

Tisdag kväll

publicerat i Livet;
Har en riktigt skön kväll här i soffan. Glömde ju skriva förut att världens bästa lillebror har varit här och druckit kaffe med mig. Lovely! Han ska med hem till västra i helgen och vara med på prova-på dagen. Underbart att spendera tid med honom, ljuset i mitt liv. Och det vet han om att han är.


Sen brorsan åkte så har jag pluggat, tittat på Idol (skandal att Clara inte gick vidare) och sen på Superstars på tv3 play. Älskar verkligen såna program. Följde Mästarnas mästare nästan slaviskt när det gick. Haha..jag är inte som andra tjejer jag. Följer sportserier, men inga dramaserier. Men man ska inte vara som alla andra, det har jag lärt mig och lever efter mottot: Bara döda fiskar följer strömmen.


Nu blir det lite mer plugg och lite fika innan sängen kallar.


Nette: Ja,ser du vad bristen av dig gör med mig. Jag blir tjejig... snart börjar jag väl att sminka mig varje dag och fixa håret också :P


Puss

Shoeshopping!

publicerat i Livet;
Idag har jag äntligen köpt nya skor, som jag har längtat efter höstskor...snygga höstskor såklart. Eftersom jag är en ganska impulsiv tjej så blev det tre par skor när jag ändå var igång. Eller nja, det blev tre par eftersom jag var på skopunkten och där är det billigt att köpa tre par. Jag fick alltså tre par snygga skor för 538 kr. Inte helt fel. Snarare skitbra, jag är riktigt nöjd och känner mig riktigt tjejig idag. Inte nog med att jag har klänning på mig (okej, händer rätt ofta men ändå) så köpte jag tre par skor. Fanfar och trumpet!

Här kommer bilder på mina fynd: fynd 1 fynd 2 fynd3
Visst är de snygga?!  Stövlarna är min nya kärlek, de är dessutom väldigt sköna att gå i. Och vinterdojjorna är verkligen efterlängtade. Har frusit om tårna i tre vintrar nu... jag är kräsen på skor... också. Men de här är så söta, och har stjärnor på :) Stjärnor är mitt favoritmönster/form för den som inte visste det. Har en liten stjärna tatuerad på höger vrist också.

Nu längtar jag nästan efter att gå ut och göra nåt... om det så bara skulle vara att gå och posta ett brev, jag är löjligt nöjd med mina nya skor, om det inte märks.

Nu ska jag ta och plugga.

Puss