Moster igen

publicerat i Livet;
Ja, nu äntligen har mosters andra lilla prins kommit till världen. Med andra ord blev det en tjurig oxe som kommer att driva syrran och Stefan till vansinne längre fram. Eller näe då,det tror jag väl kanske inte. Han är i vilket fall som helst otroligt söt. Moster ska dit och pussa så fort chansen finns.
Mosters stora prins är ju storebror nu, oj oj oj. Tyckte han nyss föddes. Oj vad tiden går. Men,men... det är väl bara att hänga med.


Och grattis till Nette som fyller år idag.

Puss då

Halvtid

publicerat i Livet;
Ja,just det. Nu är det halvtid på min praktik. Jag och min handledare bestämde att jag skulle göra en extra vecka eftersom påsken gjorde att jag missade två dagar och att hon haft en del möten jag inte kunnat vara med på. Inte mig emot, ju mer tid jag är på arbetsplatsen desto mer lär jag mig inför mitt framtida yrkesliv. Plus att jag trivs väldigt bra med både arbetsplatsen och handledaren. Helt underbart. Jag har nog den bästa praktikplats man kan ha. Så är det bara.

Dessutom trivs jag väldigt bra med att bo här i Lillberg med Ante och Juni. Lugnt och skönt ställe och trevligt att slippa vara ensam varje kväll. Här är det alltid nån som håller mig sällskap. Är Ante på jobbet så är ju Juni hemma hos mig i alla fall. Mammas lilla bebba. (Ja, jag är lite fånig när det gäller mina djur...okej)

Har varit hemma i stan under helgen och kom tillbaka hit till lugnet idag vid tre. Igår var jag och fikade på stan med studiebrudarna + Lizas kompis Johan och Jennys son Lucas. Trevligt värre att träffa tjejerna, saknar ju mina brudar när jag är här borta. Men här finns Ludde och Anna, underbara tjejer de med såklart. Nu i veckan ska jag och Anna testa fiket i Ånge, det som inte är på Konsum. Det ska bli intressant, alltid kul att testa nya fik. Och jag ÄLSKAR att fika, så är det bara. Gottegris i själ och hjärta, det är jag det.

Näe,nu ska jag glo lite på tv innan det är dags att dejta kudden.

Puss då

Påsken

publicerat i Livet;
I onsdags hade jag sista dagen på praktiken innan mitt lilla påsklov. Detta för att min handledare skulle vara ledig på torsdagen och då finns det således inget för mig att göra på arbetsplatsen.

Så i torsdags var jag och Ante ute och gled med bilen, vi var till Bitte och Mikael och hälsade på och fick lite påskfika. Satt bra i magen det =)
Fredagen var vi + pappa till stan, detta för att jag skulle hämta lite saker (böcker) från lägenheten och kolla om jag fått nån spännande post, vilket jag inte fått. Vi passade också på att köpa en påsktårta och äka till Gunnar (extrapappa) och fika lite.

På kvällen var Emmlan och Crille hit ett tag, Emmlan bestämde sig för att sova kvar, och det får hon ju göra så ofta hon vill. Pappa var också här på kvällen, och vi åkte till Arne hela gänget och satt där och surrade ett bra tag.

Lördagen var lugn, fram till halv fem då vi (Ante, jag och pappa) begav oss till Carina för matintag. Trevligt värre, Carina och hennes bror Tord (även kallad Buppen) hade gjort iordning mat så det räckte till ett helt kompani. Gott var det, och mätt blev jag. Åt mig till paltkoma.

Igår söndag gjorde vi nästan inget alls. Pappa och Ante var och fiskade, men fick inget. Själv så låg jag hemma och glodde på tv och mådde gott. På kvällen hämtade vi upp Crille i Nedansjö och åkte och bowlade. Tur för Team Myrman att pappa var rätt duktig, jag råkar vara usel på bowling. Men det är kul. Men Team Nilsson (Ante och Crille) vann rätt stort. Ja,ja...

Idag har jag varit till världens bästa Ludde! Satt på balkongen och njöt i vårsolen och surrade en massa. Åh så underbart. Kvällen blir lugn, ska väl kanske plugga lite.

Puss då