Sista april

publicerat i Livet;
Ja, nu är april alldeles snart över och våren är här på riktigt. Är sugen på att hitta på nåt skoj ikväll så jag får se vad som händer och fötter. Idag har jag ett riktigt kort pass på jobbet också, 13-18 så det finns tid att hitta på nåt efteråt.

Eller så tar jag bara en kväll med lite hemma-spa. Det återstår att se helt enkelt. Imorgon så är jag faktiskt ledig nästan hela dagen. Ska bara in två timmar imorgon kväll. Plus att vi ska käka tillsammans hela gänget så det ska bli kul.

Nu ska jag ta och dammsuga innan jag ger mig iväg.


Puss

loggan

Vårvärme!

publicerat i Livet;
Idag när jag gick till jobbet så kändes det äntligen som lite vår, jag frös inte och det var galet skönt. Jag är ju galet frusen av mig och när jag tycker att det är skönt ute så är det verkligen vårvärme i luften. Nu hoppas jag bara att det håller i sig ordentligt så att jag får fortsätta njuta av värmen länge, länge.

Jag var på jobbet i god tid och hann dricka kaffe i lugn och ro innan det var dags att börja och alla andra strömmade in. Vi körde lite tävlingar på jobbet idag också och för mig gick det riktigt bra, för en gångs skull. Jag lyckades faktiskt vinna den första tävligen för dagen, yey för mig. Sen flöt dagen på som vanligt med en hel del skratt också såklart. Vi har för det mesta riktigt roligt på jobbet, vilket är riktigt skönt. Annars skulle man ju gå under.

Blev bjuden på middag efter jobbet, skönt att slippa tänka på matlagning helt klart. De som känner mig vet att jag inte är så förtjust i matlagning... jag föredrar att äta. Men nu har jag ju i alla fall börjat få upp ögonen för att baka så vem vet, jag kanske börjar intressera mig för att laga mat också. Undrens tid är inte förbi har jag hört.

Nu tänker jag i alla fall bara slappa i soffan tills det är dags att slå igen de blå för sista gången den här veckan.


Puss

loggan