Tänk vad ett enda år kan göra

publicerat i Livet;
Jag och min kärlek firar snart ett år tillsammans och oj vad mycket som hänt under vårt första år tillsammans. Jag kunde inte ens drömma om att ha det så här bra för ett år sedan. 
 
När vi träffades jobbade jag på telia sen ungefär en och en halv månad, bodde i min lilla (men åh så mysiga) lägenhet med Juni the cat, kollade efter lägenhet i Sundsvall och hade helt gett upp tankarna på körkort, Svensson-liv och att slutföra min utbildning. Jag var rätt bitter i största allmänhet och var så himla less på den här stan. Plus att kakor och andra onyttigheter var mer regel än undantag i mina matvanor.
 
Sen kom kärleken in i bilden och livet tedde sig inte lika trist. Jag slutade kolla på lägenheter i Sundsvall och tänkte ge Härnösand en chans till, för han är ju ruggigt go min fina. 
 
Nu när det snart gått ett år sedan det blev vi så har vi varit sambos i nästan fem månader, har köpt hus som vi flyttar till om 15 ynka dagar och har planer för framtiden. Jag ska skriva in mig på körskolan till veckan efter handledarkursen och i augusti ska jag kolla vad som krävs för att slutföra utbildningen. Bitterheten kommer fortfarande, men bara på kortare besök och på det stora hela är jag genomlycklig. Jag har dessutom skurit ner drastiskt på mina onyttigheter, börjat röra på mig och äter betydligt bättre. 
 
Och allt det på bara ett enda år. Jag är nyfiken på vad framtiden har att erbjuda och längtar efter att få uppleva den. Naturligtvis med min underbara karl vid min sida. 
 
 
Robert, åh vad jag älskar dig.
 
Puss
 
 

Redan söndag?

publicerat i Livet;

Hur gick det till egentligen, det var ju alldeles nyss fredagskväll. Ja, ja helgerna går för fort det är bara att inse.

Jag skulle ju ligga på gräsmattan igår, det blev inte så eftersom solen sken med sin frånvaro (haha). Men jag höll mig sysselsatt ändå medan kärleken var bonddräng. Jag tog en kort promenad med världen sötaste farbror Ivar (se bilden), cyklade till affären och tillbaka, låg i hammocken och lyssnade på en ljudbok och bara trivdes. Vi var såklart hem till Juni the cat också, men det var efter att sambon varit bonde klart.

 

 

 

På kvällen kollade vi in en bluesspelning på det lokala haket och då hade vi sällskap av en kusin till sambon. Trevlig kväll helt klart. Och kul att det finns såna "utgångs"-möjligheter i byn.

Idag har vi mest bara slappat och jag har tagit igen solandet jag gick miste om igår. Sambon har varit och plockat lite kantareller så de ska snart smörstekas och agera lunch/mellanmål.


Puss

Nu är det fredagsmys

publicerat i Livet;

Efter jobbet idag så inleddes min helg i mysets tecken. Kärleken hämtade upp mig vid bussen, vi åkte hem till katten och umgicks med henne en stund och sen begav vi oss ut till lilla K, med två stopp på vägen. Ett för att hämta mitt paket från H&M och ett för att proviantera.

Men nu är vi i alla fall på plats i lilla K och bara njuter av livet. Det är fortfarande soligt på altanen så där har jag parkerat mig medan sambon är och surrar med grannen. Att sitta här på altanen i kvälls-solen gör ju inte livet sämre på nåt sätt. Och det är bara tre veckor kvar tills vi har en egen altan att sitta och mysa på. Life is good!

Imorgon ska kärleken bala hö på förmiddagen, själv tänker jag ligga på gräsmattan och få färg samtidigt som jag lyssnar på en bok. Jag buzzar nämligen Storytel som är en ljudbokstjänst. Hur som helst, livet på landet är livet jag vill ha.


Puss