Tenta och utgång.

publicerat i Livet;
Japp.. skrev webbtenta idag, gick kanon bra. Sen samlades nästan hela gruppen hos Kristina för lite "eftersnack" och thédrickning.  Hela gruppen hade klarat sig. Kanon.

Ikväll blir det utgång med Liza och barndomskompisen Frida. Imorgon kommer några hit för att fika och fira mig. Fyller gammal på måndag... 24 hela år.

Sen på söndag drar jag som bekant till Vemdalen för ett par dagars avkopplig. Vet inte än om jag ska prova på att åka slalom, men jag tror inte jag vågar prova. Jag är så klumpig att jag säkert skulle lyckas med att bryta ett ben eller två. Så jag ska bara njuta av att komma bort hemifrån. Min pappa är bäst,han vann resan i en frågesport på Radio Guld (lokal radiostation som spelar gammal musik).

Näe,nu ska jag ta och städa lite och sen äta middag. Brudarna kommer vid åtta.

Puss  

Äntligen

publicerat i Livet;
Japp...nu är äntligen mitt hår helt svart igen efter att ha haft en hemsk utväxt ett bra tag så färgade jag om det nu ikväll. Nu ser jag ut som vanligt igen. Så skönt.

Har varit duktig och pluggat en massa ikväll också, ja pluggade faktiskt imorse innan jag gick in på stan också. Känns bra att plugget går bra nu. Men det känns fortfarande som att det inte kommer gå särskilt bra på tentan på fredag. Men det visar sig då.

Annars så händer det inte så mycket i mitt liv. Mest bara plugg faktiskt. Men på söndag är det dags att åka till Vemdalen och på måndag fyller jag år. På lördag så ska jag ha lite folk här eftersom jag inte är hemma när jag fyller år. Ska bara komma på vad jag ska bjuda på. Liza som ska komma är laktosintolerant men gillar inte tofulineglass. Ja,ja... jag får hitta på nåt. Om nån som läser här har några förslag så kom gärna med dem.

Karin, du kanske har några? Jag vet att du läser här :)

Nu ska jag ta en kopp thé och sen sova tror jag.

Puss  

Lillebror 18 år.

publicerat i Livet;
Ja,nu är det så. Lillebror är inte liten längre. Idag fyller han hela 18 år. Jag känner mig som en gammal fossil. Sen att det bara är 11 dagar kvar tills jag fyller år gör ju inte saken bättre. Usch.. jag vill inte bli gammal. Inte än i alla fall.

Idag var jag ut på äventyr, jag tog bussen ut på Alnön för att hälsa på Annica som jag läste med på Ålsta. Satt där och fikade och surrade en massa skit. Hur trevligt som helst. Sen när jag skulle åka hem igen så fick jag en kjol av henne också,alltid lika trevligt med gratis kläder.

Imorgon ska jag på universitet och skolas in i receptionen, hoppas det går bra. Jag är så nervös så jag vet inte vad. Sen på kvällen ska jag till Erika och äta middag och se på film är det tänkt. Trevligt,trevligt.  Hoppas på att jag ska hinna med att träffa Ty också. Men det kan bli knivigt om jag ska hinna med allt. Skulle behöva klona mig.

Måste hitta en bra present åt lillebror också. Och ringa syrran och höra när de ska dit. Kan ju vara bra om vi kommer dit samtidigt.

Näe,nu ska jag spela betapet med Carro.

Puss