Ännu en måndag har passerat

publicerat i Livet;
Och den var väl som de flesta andra dagarna. Vaknade alldeles för tidigt för att det skulle vara acceptabelt, låg vaken säkert en halvtimme innan jag lyckades somna om ytterligare en timme.

Jag har bara varit hemma idag, med undantaget ica maxi för att handla lite med M. Jag fyndade en bok som jag tänkt läsa på bussen på torsdag. Jag vet att det finns trädlöst nät på bussen men jag vet inte om jag ska ladda datorn ombord. Mitt batteri räcker helt klart inte i sju timmar, tyvärr.

Kattvakt är fixad och imorgon kommer M hit med en väska jag ska låna eftersom min egen väska inte är att lita på längre tyvärr. Den har börjat gå sönder så jag antar att jag måste kassera den.

Nu ska jag och fröken Junibebb ta och sova. Eller jag ska försöka sova och hon ska antagligen försöka driva mig till vansinne genom att attackera sin klösbräda precis när jag håller på att somna. Det är en ny hobby hon har, det är ljuvligt med en trotsig kattfröken jag lovar.

Puss


loggan

Nervös och trotsig.

publicerat i Livet;
Det skulle väl ungefär kunna sammanfatta hur jag just nu känner inför min kommande helg. Jag är sjukt nervös över att gå vilse, bli rånad eller nåt sånt. Men tack och lov har pappa fixat en guide till mig som kommer och hämtar mig vid bussen. Annars hade jag nog nästan vägrat åka.

Sen så tycker jag att lokaltrafiken i Stockholm verkar helt sjuk. Fel att bussar och tåg alltid går till t-centralen. Tänk vad mycket lättare det skulle vara för mig som turist då. Näe, man ska hålla på och byta och j**las. Det gillar jag inte alls, att jag dessutom ska klara av det på egen hand. Näe, det finns inte på världskartan. Jag tror jag ska återta de jobbansökningar jag skickat till Stockholm. Jag får ont i magen bara jag tänker på hur jag ska lyckas hitta någonstans där i jungeln på egen hand.

Jag har aldrig haft någon längtan att flytta till någon storstad, det stressar bara upp mig och gör mig gråtfärdig. Usch och fy. Näe, jag älskar mitt lilla lugna norrland och tänker minsann alltid stanna kvar här. Jag får väl göra slag i saken och starta eget om jag inte får jobb här uppe. För jag vägrar i sten att flytta till någon storstad.

Fy jag får hjärtklappning bara jag tänker på det. Nej, Emma får komma och möta mig på fredagen. Jag struntar i om det blir ett extra flängande, jag vägrar helt enkelt att ge mig ut på egen hand i Stockholm. Om jag så ska bli tvungen att åka taxi någonstans för hur mycket pengar som helst... jag vägrar i sten att ge mig ut på egen hand. Så enkelt är det.

Usch, om jag ändå kunde vara mer som brorsan. Han hittar överallt och är aldrig rädd tror jag. Själv hittar jag absolut ingenstans och är väldigt feg av mig, på gott och ont.


Puss


loggan

Näe, tacka vet jag svärmors

publicerat i Livet;
Ja, kokostoppar alltså. Vi lyxade till det lite och skulle äta lite köpta kokostoppar efter frukosten idag. Hjärtat var och köpte dem eftersom han vet att det är mina favoritkakor. Men fy, de var inte alls goda. Tack och lov tyckte inte M heller om dem så det var inte jag som var kräsen.

Jag får nog ta och muta svärmor på nåt sätt så hon kan baka lite åt mig. Själv är jag nämligen inte särskilt talangfull i köket. Jag försöker hitta på nåt sätt för att jag ska gilla att baka och laga mat men än har jag tyvärr inte lyckats. Men skam den som ger sig. Flyttar jag till något större med ordentligt kök så kanske jag får lite inspiration, men jag hyser inga större förhoppningar.


Nu ska jag och hjärtat ut på en liten söndagsutflykt, han ville visst kolla på bilar.

Puss

loggan