Vad fröken gjorde i Gbg

publicerat i Livet;
Här kommer lite bilder för alla nyfikna själar som undrar vad fröken gjorde i Göteborg.
castingansvariga Daniel och Moa, übergulliga!
eller 24 Nån som vet vad det är?
31/8 Sen satt vi 12 stycken här, + Daniel såklart


Japp, nu vet ni vad jag gjort nere i Götet. Bjuder på fler bilder från min vistelse där nere lite senare. Men nu vet ni vad jag hade för ärende ner i alla fall.

Puss

logga

Sista april...

publicerat i Livet;
Och det känns inte ett dugg speciellt. När man var yngre så var det det är stor helg då man bara MÅSTE ut och hitta på nåt... undrar när det gick över? För idag har jag inga som helst planer på att gå ut och festa.. och det känns bra. Jag kanske går in på stan och köper nån öl och sitter hemma och ser på film (och sen surrar med min inneboende Lotta) och tar nån liten öl. Bara för smakens skull förstås. Brorsan hade sett nåt jordgubbsöl som jag är nyfiken på så det kan bli några såna (några = 2).

Igår var det kalas för mosters älskade lilla lillprins som fyllt ett år så vi var där och åt tårta och lekte med båda prinsarna. Lillprinsen fick en AC DC tröja och två skedar med ett tåg på av sin snälla moster. Ååh vad jag längtar tills jag får egna barn. Jag vet att det är ett himla slit med barn, men det är mycket mys också. Det vet jag och är inställd på, så gott man kan. Just nu är ju förstås avlägset med barn för mig, men jag hoppas på att den dagen kommer då jag kan kalla mig för mamma. Jag vill ha hela Svensson-kitet..okej, kanske inte villa men ändå.

Idag blir det uppsatsskrivande för hela slanten är det tänkt. Men ska pallra mig iväg och handla lite grann senare också. Måste ju ha mat hemma har jag hört.

Har gaddat mig igen också, byggt ut en jag hade sen innan. Jag är löjligt nöjd faktiskt, även fast det inte var direkt skönt att få den gjord. Men det visste jag ju sen innan... det är långt ner på vaden/smalbenet i närheten av fotknölen. Men den var värd smärtan. Så nu smörjer jag för fullt och har den inplastad på order av han som höll i maskinen. Lika bra kanske, då kladdar jag inte ner en massa strumpor, sängkläder och sånt.

Näe, plugga nu...ska hämta en macka också, magen kurrar.


Puss

logga

Ett avslutat kapitel

publicerat i Livet;
Ja, nu är min tid som vikarierande mentalskötare över. Tråkigt men sant... okej, det är jag själv som avslutat det, men ändå. Jag har trivts otroligt bra på mitt jobb med både själva jobbet och med personalen och alla patienter men nu är det alltså över. Nu blir jag vikarierande boendehandledare istället, från och med 14:e maj närmare bestämt. Då går jag mitt första riktiga pass på det nya jobbet i Härnösand. Så idag blir det till att ringa på en lägenhet där så jag har någonstans att bo i sommar. Har hört att det är bra att ha ett boende och jag tänker då inte pendla med buss... vissa pass kommer jag ju börja 7 och den tiden tror jag bestämt inte att det går några bussar.

Tur man har spanat in en lägenhet som passar både mig och min ekonomi... och mitt transportmedel (fötterna eller cykel) med lagomt avstånd till både jobb och affärer. Så håll tummarna för att jag får den...okej?

Så jag ska jobba på som 17 hela sommaren och försöka ta körkort, spara pengar och bara njuta. Siktar på att åka till Cypern i höst också och hälsa på söta syssling C som är där och jobbar. Kolla in hos henne HÄR.

Näe, nu ska jag sätta igång med uppsatsskrivandet för idag.

Puss

logga