Outfit hjälp tack!

publicerat i Livet;

Nu är jag ute i rejält god tid, men ändå. Jag ska på bröllop i september och de har valt steampunk tema.

Men vad sjutton ska man ha på sig? Vad är egentligen korrekt steampunk stil? Jag är lite dålig på sånt, det enda jag vet är vilka örhängen jag ska ha. Utöver det är det blankt i skallen. Sen så tror jag nog att brudparet tillåter att man har andra "finkläder" också, men är det tema så är det. Då vill jag gå all in och klä upp mig.

Så tips mottages gärna på vad man kan ha på sig. Som sagt, jag är ute i sjukt god tid men vips är det september!


Puss

Har Moder Natur PMS?

publicerat i Livet;
Idag verkar det då verkligen så... på förmiddagen när jag var ute en sväng för att handla lite grann, posta ett brev och greja lite grann så var det strålande sol och skönt ute. Jag gick hem och packade upp sista lådan porslin och tömde i mig en kopp kaffe och knallade sedan iväg på jobbmässa, fortfarande strålande sol och relativt vindstilla för att vara här i stan.
 
På vägen hem från jobbmässan hade det börjat blåsa och det kom även lite regnstänk men inte så farligt. Joxade på lite grann inne i köket och tänkte sedan sätta mig på balkongen och mysa i solen.... tji vad jag bedrog mig. Solen var puts väck och det tokblåste... inget balkonghäng för min del med andra ord. Sen har det blåst konstant... ja,ja... jag har ju fått lite gjort hemma och har myst med Juni the cat som verkar stormtrivas här hemma. Hon har redan valt ut 2 favoritplatser, skivbordsstolen och i fotänden på sängen. Nu märks det vem som är "queen of the castle".
 
Kärleken ska äta hos sina päron idag, det är ju trots allt torsdag. Så jag ska passa på att äta nåt som han kanske inte gillar. Och ha tjej-kväll med katten, fast känner jag karln rätt så är han hemma vid åtta senast. Inte mig emot förstås.
 
Dags att plocka ihop lite grann i köket och sen parkera rumpan vid tv:n.
 
Puss

Vårkänslor

publicerat i Livet;
Nu har det varit plusgrader i flera dagar och det droppar och har sig från balkongtaket, så underbart. Nu får gärna balkongen torka upp så vi kan få dit lite balkongmöbler så man kan sitta där ute och njuta. Jag är löjligt nöjd med att ha balkong nu efter flytten kan jag tala om.
 
Idag kommer Juni the cat att flytta in, så det sista inför hennes hemkomst ska fixas idag. Alltså få hennes matskålar på plats, köpa kattsand till hennes nya lyxlåda och självklart se till att det finns mat hemma. Sen ska det bli intressant att se vad hon tycker om att ha mer utrymme att röra sig på.
 
Nu har jag inte tid med det här, jag har mycket att pyssla med. Dags för ytterligare en sväng till återvinningen och dessutom ett besök på ett gammal jobb för att äntligen få mitt arbetsgivarintyg så att min akassa kanske tänkte komma igång snart.
 
 
Puss