Zombievarning

publicerat i Livet;
Jag är helt sjukt trött idag, måste bero på att jag legat illa i natt. 04.48 var det dessutom "nån" som borrade in sitt huvud i mina revben, då kunde man ju inte fortsätta sova. Jag kunde efter en stund lägga damen tillrätta så att även jag kunde ligga bekvämt och somna om, dock var det färdigsovet vid halv sju. 

Sen så har inte damen haft en särskilt bra dag, men så kan det ju vara såklart. Hon har varit kinkig med maten och inte gärna sovit. Men hon fick ihop den dagsömn hon behöver i alla fall. En lur blev i hennes eget rum: 

Vi har även busat lite idag: 

Blöja på skallen gjorde det lite roliga att sitta på pottan och sen få på sig en ny blöja. Den på huvudet var såklart oanvänd. 

Efter middagen så brassade jag iväg och hämtade kläder jag köpt via Facebook och sen så passade jag på att svänga in på dollar och köpte mörkläggningsgardiner. Ett måste nu när det är ljust på kvällarna, en ska upp i skruttans rum och en i vårt sovrum. Med förhoppning om bättre sömn. 

Nu sover damen och jag ska snart göra henne sällskap, ska bara ta lite kvällsfika först. 

Imorgon är det fredag och vi har överlevt ännu en vecka. Men nu längtar vi tillbaka till Kyrkis som håller stängt den här veckan. 

Godkändstämpel

publicerat i Livet;
Vi har varit på 10 månaders kontroll med skruttan och självklart fick hon en godkändstämpel i rumpan. Hon klarade av det hon skulle och lite mer än så, mammas älskade lilla skrutt. Följer kurvan som hon ska. 

Skruttan hade ju feber igår och sov väldigt mycket under dagen, mindre på natten tyvärr. Vilket innebär att mamman sovit väldigt, väldigt dåligt och varit väldigt trött idag. Men på nåt sätt klarar man det ändå, trots ett års sömnbrist. 

Efter att vi ätit middag så kickade jag in en extra växel och fixade både bärpuré och mat åt skruttan för ett par dagar framåt. 

Nu ligger unga damen och sover och jag överväger att göra henne sällskap snart. Även fast jag borde sova i gästrummet i natt för att försöka sluta nattamma. Inte för att det är särskilt jobbigt med skruttans nattmål men en förhoppning är ju att hon ska börja sova lite bättre om hon vänjer sig av med att äta på natten. 

Imorgon är det torsdag och jag ska iväg på Erikshjälpen och hämta ett klädpaket jag köpt via Facebook. Fast det är när mannen kommit hem, på dagen ska jag och skrutt bara hänga här hemma. Vill inte åka på öppna förskolan eftersom det var febrigt igår. 

Äckliga feber

publicerat i Livet;
Lillskruttan har feber och har inte varit sig själv alls idag. Inte velat äta särskilt mycket, velat sova en massa och inte varit sitt vanliga "vilda" och nyfikna jag. Det gör så ont i mammahjärtat när hon är så hängig. 

Hoppas att hon får sova bra i natt och att febern gett med sig när vi vaknar imorgon. Tanken är att vi ska på BVC imorgon på 10 månaders kontroll men är hon så här skruttig då så får vi boka om. 

Jag har nog också feber förresten, men jag får kurera mig nån annan gång. Typ med glass imorgon kväll eller så.