Nya kläder = motivation

publicerat i Livet;
 
Jag har ju legat av mig rätt rejält med motionen sen i sommar nån gång. Jag tänker ofta att jag ska ge mig ut, men det stannar tyvärr vid tanken för det mesta. Jag ska bli bättre, nog för att det blir kallt nu... tanken är dock att komma igång igen. Mest med konditionsträning eftersom det är det jag behöver mest. Just nu så är det mest yoga för mig, ja sambon med för den delen. Jag hittade yogaövningar som ska vara bra för ryggen och min rygg behöver all omtanke den kan få! Sambon behöver också stärka ryggen lite faktiskt. 
 
Han säger att han ska köpa skidor åt mig, så jag misstänker att det kanske kan bli det i julklapp. Jag själv är sugen på att unna mig lite nya träningskläder. Det kanskekan ge lite motivation? 
 
Det här hittade jag idag när jag kollade runt lite: 
    
 
Det känns som "mig", speciellt kjolen. Allt hittade jag förresten på zalando
 
Puss

Skridskobana/rutchkana

publicerat i Livet;
Backen upp till oss och grusplanen utanför huset är lömska som 17 nu, man ser det inte men det är rena rama blankisen där. Ett under att jag tog mig till bussen utan att göra en praktvurpa, men jag är helt säker på att jag gjort en rejäl vurpa där innan jul. Jag brukar ju lyckas med en ordentlig flygtur varje vinter, det är lite tradition vare sig jag vill eller inte. 

Nu är jag i alla fall vistas och väntar på mannen, dags att storhandla. Då slipper vi det imorgon när "alla andra" ska handla till fredagsmys. Imorgon har mannen halvdag så jag hoppas på fint väder på eftermiddagen, då kanske vi kan åka på utflykt eller så. 

Puss 

Sista oktober

publicerat i Livet;
Imorgon är det alltså november och enligt kalendern vintermånad. Jag ser fram emot att få lite snö som lyser upp, men kylan gillar jag absolut inte. Tyvärr så kan man ju inte bara få snön, så då kan jag vänta ett tag på det. För än vill jag inte ha vinterkyla, den kan få komma om ett par veckor så man sakta får vänja sig. Skinnjackan ska dock in i garderoben redan idag, den har gjort sitt för i år. 

Men jag vill inte ta fram kappan riktigt än, i-lands problem jag vet. Jag är inte så förtjust i min lila softshell jacka men jag vill spara kappan lite till. Det är nog bara att ta softshell jackan idag antar jag, så får jag göra en utvärdering efter det. 

Snart kommer M hit och hälsar på, tänkte bjuda honom på lunch idag faktiskt. Jag vill ju höra lite om kvalturneringen han var iväg och spelade förra veckan. 

Puss