Helgen över

publicerat i Livet;

Ja, nåt åt det hållet. Jag jobbade ju både lördag och söndag så jag har haft "helg" nu istället. Jag har bara hängt med skrutt och gjort det hon velat göra. Vilket innebär att vi målat,  läst böcker, tittat på Alfons Åberg, klättrat i trappan, spelat boll och kramats. 


Jag har även målat stolarna till hennes lilla bord, de blev varsin nyans av rosa. Jag kan visa resultatet när bordet också fått sig en omgång med penseln. Personligt är målet, och det blir det. Imorse när hon såg att den ena stolen fått ny färg (den andra målade jag nu ikväll) var flera glada Wow och sen ett konstaterande "sitta här". 

Idag kom morfarn hit en sväng också, skrutt visade upp alla sina leksaker för honom och sen fick han vackert komma med glada tillrop när hon red på sin häst (gunghästen på hennes rum). Vi hann med att fika också, chokladbollar. Sockerfria sådana med banan. 

Imorgon kallar jobbet igen, i tre dagar. På fredag blir det after work, trevligt. Men vad har man på sig som civil?? 

Veckans sista dag

publicerat i Livet;

Jag sitter i soffan med kaffekoppen i handen och försöker vakna till lite. Snart dags att hoppa i uniformen och bege sig mot jobbet. 


Skrutt är lite dålig och föris misstänkte magsjuka men här hemma är vi mer osäkra. Men mamman köpte blåbärssoppa och försöker undvika att vara upp i skruttan så mycket. För magsjuka och mitt jobb är ingen vidare kombo. 

Långhelg

publicerat i Livet;

Ja, imorgon börjar min arbetsvecka efter min härliga fyra dagars ledighet. Det behövde jag! Stressen över att inte veta hur det skulle se ut med jobb och således pengar tog ut sin rätt på mig med ökad ångest och oro. Nu har jag dock hunnit landa i att jag har schema, heltid fram till sommaren och har både månadslön och semesterdagar.

Jag är inte riktigt ikapp mentalt så visst har jag fortfarande lite ökad ångest och oro. Men det är bättre.

Idag har jag och skrutt varit på Kyrkis och laddat med värme, kramar och kärlek. Jag är så glad att vi åkte dit den där allra första gången i september förra året. För Kyrkis har gett mig så mycket. Vänner, varav några nära vänner, mod, styrka och ja... allt. Det märktes idag hur trygg jag är med personalen där. Skrutt ramlade på näsan och skrapade sig lite och slog i läppen så det blödde lite inne i munnen. Jag försökte att inte visa att jag mådde extremt dåligt över det men personalen (i alla fall min nära vän) såg rakt igenom det och kunde lugna mig och trösta skrutt samtidigt. Hade det hänt någon annanstans så hade jag nog gråtit i bilen på vägen hem men nu kunde jag på en gång få ut allt. Och jag behövde inte gråta alls. 

Nu så sover skrutt och karln är och hjälper sin kusin med nåt datakrångel. Så jag ska ta och umgås med mina garner och se vad jag ska hitta på för projekt nu.