Det bidde ingen...

publicerat i Livet;

Träningsvärk alltså. Inte nån som är värd att nämna i alla fall. Visst, det känns lite, lite i ryggen men inte så jag är halvt invalidiserad som jag trodde att jag skulle vara. Vilket såklart är trevligt. Och gör att jag är ännu mer sugen på att gå tillbaka nästa vecka. Vill ju inte gärna tillbringa dagen efter ett träningspass liggandes i sängen. Jag har liksom inte tid med det.

Igår blev det dåligt med motion för mig, bara en promenad till kärleken. Men, men... jag motionerade ju betydligt mer dagen innan. Idag har det inte blivit så mycket heller, bara lite intervaller på gåbandet. Men det får duga för idag. Imorgon blir det en långpromenad i alla fall. Det har jag redan bestämt, så jag hoppas att vädret tänker göra som jag vill.

Idag har jag annars följt med lillebror tur och retur till Sollefteå när han skulle dit i jobbet. Jag har ju inte så mycket för mig på dagarna så jag åker gärna lite bil.

Nu ska jag hoppa in i duschen efter mitt lilla träningspass och sen bara gosa med Juni the cat.


Puss

Välkommen träningsvärk

publicerat i Livet;

För jag vet att du kommer dyka upp, detta vet jag eftersom jag redan känner av det lite grann sen min boxning och tennis-spelandet igår.

Idag har jag promenerat och dessutom varit på zumba för första gången. Sjukt kul och riktigt jobbigt för en latmask med extremt dålig koordination (jag alltså). Jag kommer nog fortsätta gå dit, för det var verkligen riktigt kul.

Jag har inte så mycket mer att komma med, så jag säger god natt nu och kryper ner under täcket.

Puss

Ny vecka igen...

publicerat i Livet;

Och hittills ingen större skillnad från föregående vecka, eller veckan innan den. Förutom att klockan ringde alldeles för tidigt för att jag skulle uppskatta det. Men, men... jag får skylla mig själv som bokade tvättstugan så tidigt. Nu har jag dock tvättat, vilket var på tiden.

Annars då? Jo då, jag var sällskapsdam åt JW som hade nåt ärende ner på birsta och då passade jag på att utöka presenten som kärleken ska få på alla hjärtans dag. Jag är ju den rosa-fluffiga typen, deluxe varianten. Jag är en riktig sucker för romantik, tyvärr tror jag att den typen av karlar har dött ut. Men jag älskar min inte särskilt romantiska karl ändå.

Sen jag kom hem har jag umgåtts lite med M och hämtat ett underställ hos honom, han fick ett gäng innan OS i Vancouver och han har aldrig använt dem. Så ett underställ fick följa med mig hem i hopp om att jag kan ha det. Sen så har jag wii-boxats och spelat lite tennis, också på wii. Blev några enstaka andra övningar också, men det är så sjukt tråkigt att träna. Jag tycker verkligen det, det är dödstrist hur jag än gör. Ja, ja.... imorgon måste jag ut och gå i all fall. Har blivit dåligt med det nu ett tag tyvärr. Sen är det tänkt att jag ska på zumba imorgon kväll, men helt ärligt så känns det inte som om jag kommer gå. Dels så har jag knappt nån susning om hur jag hittar dit och ännu mindre koll på om det finns omklädningsrum och sånt. Jag får se helt enkelt. Just nu har jag ingen som helst lust i alla fall.


Puss