Feberluddig skalle = en massa slösurf

publicerat i Livet;
Ja, jag har en tendens att bli rätt rastlös när jag är hemma och är sjuk. Och eftersom jag är febrig så finns det inte ork till så mycket som kräver att man aktiverar sig fysiskt. Så vad gör man då när man inte kan sova precis hela dagen?

Jo, man slösurfar såklart! Jag har kollat på hotell lite överallt, jag har kikat på kläder, skor, väskor, möbler, lägenheter och lite av varje. Har försökt få kontakt med brorsan men hans telefon verkar inte funka i Israel tyvärr. Mormors funkar och min funkade när jag var där, men men.. får väl sms:a till mormor och be henne säga åt brollan att höra av sig.

När M slutade jobbet idag så ringde han och frågade om jag hade ätit nåt. Svaret var såklart nej, jag hade ju luddat på hela dagen plus att jag precis vaknat ur en tupplur när han ringde. Han var hur som helst nöjd med det svaret och talade om att jag skulle göra mig klar och gå ut för vi skulle minsann äta pizza. Jag klagade helt klart inte och gjorde mig klar. Efter att pizzan landat i magen så bar det av hem till M för soffhäng och att kolla in sista gruppspelsmatchen från VM (kälkhockey) i Hamar. En match som Kanada inte helt oväntat vann över Norge för övrigt.

Nu tänker jag dock ta min feberluddiga skalle och bädda ner mig i sängen med lite glass.

Puss

loggan

Sjukling!

publicerat i Livet;
Håll tummar och tår att det inte är den där hemska flunsan bara.

Jag gick såklart till jobbet idag, som alla andra dagar. Är man fånigt arbetslojal så är man helt enkelt. Kände mig hängig redan när jag kom dit men försökte "mota Olle i grinn´" med hjälp av ett gäng Panodil för att dämpa värk och feber. Det bet inte.

Jag kämpade på i alla fall och försökte verkligen med positivt tänkande och försökte intala mig själv att jag var hängig för att jag frös och att jag frös för att jag var hungrig (sedan försökte jag intala mig att jag frös för att jag nyss hade ätit). Det funkade inte, så strax efter middagsrasten var det bara att kapitulera och prata med min närmaste chef. Han skickade hem mig på en gång med orden "du är varm, gå hem och krya på dig, vi ses på torsdag". Jaha... bara att lyda då. Jag gick alltså hem och la mig.

Feber har jag förövrigt fortfarande så jag ska faktiskt ta och bädda ner mig för natten nu. Har försökt semesterplanera utifrån hotell med bra erbjudanden i städer som jag och herr M har anknytning till eller helt enkelt bara vill besöka. Men nu går allt bara runt, runt i min febriga skalle.


Puss


loggan

Tur att man är skilsmässobarn...

publicerat i Livet;
Missförstå mig rätt nu. Jag försökte vara lite lustig bara eftersom jag och M kör med växelvis boende. Sånt blir man ju van som skilsmässobarn, därav min tanke och min rubrik. Just nu har jag och M varannan natt men jag ska lägga fram förslaget om varannan vecka istället. Då får ju visserligen surJuni också flytta, men det är inget hon far illa av. Hon älskar M's lägenhet med massa fönster, det enda hon skulle vara emot är bilen men det tar max 5 minuter. Jag tror att det upplägget med varannan vecka kanske skulle gynna oss lite mer, då kan man planera lite bättre tillsammans. Målet är ju att vi i framtiden ska bo tillsammans på riktigt, men det blir inte än på ett tag. Puss