Så mycket planer

publicerat i Livet;
Inrednings och renoveringmässigt alltså,  jag vill sätta igång flera projekt nu på studs. Måste dock övertala mannen i huset också eftersom det är han som står för händighet och eftertänksamhet i den här familjen. Och muskelstyrkan med för den delen. 

Jag surfade in på byggmax hemsida idag och fastnade för en hel del av deras "tipsprojekt", en torkställning och en bänk/dynförvaring känns mest aktuellt även om en liten "loveseat" skulle vara kul också. Men vi har lite mer nödvändiga saker att slutföra i första hand. Gästrummet såklart och även förvaringskistan till klädkammaren. 

Imorgon är det jobb som gäller för mig hela långa dagen. Jag gör första passet på mitt vikariat, så bäst att jag går och lägger mig nu. 

Puss 

Nikotinabstinens deluxe!

publicerat i Livet;
Jag slutade ju snusa i torsdags, sen dess har jag kört med onico. Den värsta abstinensen borde vara över, men idag är nog värst hittills. Ja, ja... bara att härda ut. Tur att sambon inte slutar samtidigt i alla fall, då hade det varit världskrig här hemma (gissar jag). 

Jag har haft låg aktivitetsnivå idag, men lite har jag fått gjort. Målat ytterligare en byrålåda (måste ta dem en och en, förvaringsutrymme är inte nåt vi har mängder av), och en liten pall drabbades också av mitt målande. Ikväll blir det ytterligare en låda, jag är ju lite otålig så jag vill ju ha det klart. 

Nu ska jag dricka lite bubbelvatten (mitt nya beroende) och sen börja lite lätt med maten. 

Puss 

Jag vill snickra!

publicerat i Livet;
Jag håller ju på med att måla om en byrå (mest för sysselsättningens skull) men jag fick nåt ryck för en stund sen och vill snickra! 

En dynförvaring till altanen, en liten bänk, stänga trappstegen... jag vill kunna sånt. Bara brumma iväg till byggmax och köpa precis rätt grejer och sen bara sätta igång. Jag vet dock att mitt tålamod är kraftigt begränsat så det är lika bra att jag håller mig till lättare projekt, som att måla om möbler.