Nyårssupé på jobbet

publicerat i Livet;
Jag jobbar ju kväll, förvisso till halv tio bara men ändå. Det innebär ju att jag precis ätit min nyårssupé ur matlåda, det blev nåt så lyxigt som pyttipanna och stekt ägg... jag glömde att ta med rödbetor men det fick gå ändå. 

Tänkte bara passa på att önska gott nytt år till er alla! 

Själv har jag partyhatten på. 

Årets sista dag

publicerat i Livet;
Jag sitter i soffan och har precis duschat, snart så ska jag fortsätta min lilla renovering av mig själv också. Jag ska ju jobba kvällen och efter det svänga förbi hos sväronen och skåla in det nya året med bubbelvatten. Trots jobb och minimalt firande så vill jag piffa till mig lite, nyår är väl ändå glamourens kväll? 
 
Vad har då hänt sen förra årets sista dag? Har jag hållit mina nyårslöften? Ja, två av fyra i alla fall och det är ju alltid nåt. Den här gången tänker jag nog inte ge några tror jag, däremot så tänker jag försöka ha en sockerfri månad (januari). Tack och lov för våran sodastream så jag kan bubbla vatten! 
 
Vad kommer 2015 att bjuda på? Vi kommer att välkomna mini till världen i vår, det är väl det stora. Slottet kommer också att fortsätta fixas till/piffas upp under 2015, lite i taget och sakta men säkert. Plus att planen är att vi ska utöka vårt trädgårdsland. Sen så hoppas jag på några små resor inom Sverige, Göteborg för att hälsa på min morbror med familj bland annat. Sen så hoppas jag såklart på en specifik sak också, men det återstår att se om det blir så, jag lär dock bli minoritet här hemma om det inte blir av. 
 
 

Datahaveri

publicerat i Livet;
Mannen köpte ju en ny dator i fredags, idag ville den inte ens starta. Surt? Oh ja, han fick åka ner till birsta för att få en ny. Personligen tycker ju jag att han kunde fått en liten dator till sin sambo också eftersom han nu fick en aningen sämre än den han köpte. Det fick han inte... så nu får gärna Mac:en komma hem igen, plus att jag kan få vinna lite pengar så jag också kan köpa en ny dator (som går att spela på), Ace:r mår ju inte så bra. 
 
Jobbet idag flöt på riktigt bra, det var dock lite obehagligt att köra hem i regnet. Det var lite halt fläckvis. Men hem kom jag, som jag sa till en kollega: "Jag är rädd om mig själv, mini och bilen". Jag behövde inte laga maten idag heller, det fixade mannen i mitt liv. Även matlåda åt mig tills imorgon, min nyårssupé blir pyttipanna och stekt ägg... flådigt värre. Mannen får äta för två (tre) hos sina föräldrar helt enkelt. 
 
Nu ligger jag under ett täcke i soffan, blev lite frusen när jag kom hem. Om inte annat så är det ju hög mysfaktor på att bädda ner sig och sånt gillar ju jag. Ett plus är ju att jag får sträcka ut ryggen lite, skönt. Jag ligger ju aldrig på rygg när jag väl går och lägger mig för natten. Fast en större soffa/hörnsoffan/u-soffa skulle ju inte sitta fel, nu har vi ju en tvåsitsig och en tresitsig. 
 
Dags att vara lite social med min stora kärlek, mini följer ju alltid med mig.