Bara svammel

publicerat i Livet;
Kunde inte somna igår kväll... vände och vred på mig hur länge som helst. Sista gången jag kollade på klockan var den halv tre. Mindre trevligt att kliva upp när klockan ringde kvart över fem (jag vill ha tid på mig på morgonen). Men,men... vad gör man. Jo man kliver upp, tar allergitabletten, äter frukost och klär på sig. Sen sätter man sig i soffan och ser söt ut tills det är dags att gå till bussen.

Jobbade som tur var bara till 12 idag, skönt värre. Efter jobbet blev jag upphämtad av Ante och pappsen som också skulle shoppa idag. Nästa anhalt Birsta city. Pappsen shoppade en kostym han ska ha när han ska på bröllop i augusti (dock inte samma som jag ska på, men samma dag). Själv letade jag skor, men köpte inga. Jag kan verkligen inte bestämma mig... men,men. Köpte en tröja med Pink Panther, ett par rosett-örhängen och ett leopardmönstrat skärp så jag kom inte hem tomhänt. Ante däremot hade ingen kasse med sig hem. Han klippte sig "bara", men oj så snyggt det blev. Nu vill jag också klippa mig... men jag vet inte hur... som vanligt.

När jag kommit hem så hade jag fått brev att kusin Karin. Det var två kort på världens finaste farmor. Tusen,tusen tack Karin!!!! Jag vet att du läser, så kommentera nån gång :P Det skadar inte, jag lovar.

Nu ska jag ta och kura ihop mig i soffan med en kopp thé och boken "Boven i mitt drama kallas kärlek".

Puss

3 down, 2 to go.

publicerat i Livet;
Nu har jag två nätter kvar på schemat för sommaren. De kommer att inträffa nu i veckan. Men idag är jag LEEEDIG! Imorgon jobbar jag bara 7 - 12, skönt. Efter jobbet imorgon blir det en sväng på stan eftersom att lönen då placerat sig på mitt konto. Nu ska jag hitta ett par skor till brölloppet i augusti... det måste ju finnas ett par snygga skor nånstans här i stan.

Nu ska jag få på mig lite snyggare kläder en mitt pyjamas med Snobben på. Sen blir det bussresa hem till västra en sväng för pussande på Juni och Klinga (ja, Ante också såklart) och sen bingo med Ante, pappsen och Carina.

Puss

En natt på jobbet

publicerat i Livet;
Tredje natten i rad jag tillbringar i soffan på jobbet. Det är lugnt så det är lättsamt att jobba natten just nu. Men trött blir man ju ändå. Det ska bli riktigt skönt att vara ledig två nätter nu. Onsdag och torsdag natt ska också spenderas här. Fredag morgon bär det av mot älskade Umeå. Jag längtar som en tok! Boende är fixat och det ska bli kul att bo där mamma tillbringade sina första nätter i Sverige. Nu ska jag fortsätta glo på tv. Puss // Johanna, den hårt arbetande