Fritid, socialt liv?

publicerat i Livet;

Jag har ju ett jobb som är öppet och igång dygnets alla timmar, alla dagar på året. Ibland har jag något udda arbetstider (fast helt logiska och normala för mig). Men det ger inte så mycket fritid eller chans till socialt liv utanför hemmet. 


Självklart är ju prio 1 att umgås med skrutt när jag är ledig och på kvällarna när hon somnat är jag så sjukt trött så att ha nån kompis på besök skulle inte gå så bra. 

Men visst, att umgås med vänner nån gång ibland skulle inte vara fel. Eller ha orken att träna... eller hitta nån fritidssysselsättning som inte går ut på att sitta på rumpan i soffhörnet.  

Tillbaka till vardagen

publicerat i Livet;

Skrutt har haft 6,5 veckor sommarlov med sin pappa, eller okej en vecka var jag också ledig. Men i onsdags så var det dags att återvända till föris för skrutt och vardagslunken för hennes päron. 


Jag har jobbat hela sommaren, men ändå. Hela juli jobbade jag natt och sedan friveckan. Men pappan har ju haft semester och inte behövt ställa klockan på evigheter. 

Skrutt är nöjd med att vara tillbaka med kompisarna, vilket känns bra för den nojiga mamman. Nu ser jag dock fram emot 4 dagars ledigt med unga damen första helgen i september. Det ska bli ljuvligt. Det blir även ett besök i mitt älskade västra och Mittmarken. 

Det här med barnkläder

publicerat i Livet;

Ju större skrutt blir desto svårare är det att hitta barnkläder som inte är extremt "könade". Jag klär ju gärna skrutt i de flesta färger men det ska vara lekvänligt. Alltså, helst inga j**la volanger eller annat lull-lull. Vilket verkar vara svårt att hitta. 


Tjejavdelningarna har tighta kläder och hotpants istället för shorts i vettig längd. Killavdelningen har mörka plagg med "tuffa" motiv. 

Vilket gör att jag handlar mycket på polarn o pyret, inte bra för plånboken. Men där finns i alla fall lite roligare kläder åt min lilla skrutt.