Bloggtorka?

publicerat i Livet;
Känns inte som jag har energi att blogga just nu. Jobbar heltid, har jobbigt med allergin och försöker hinna med att umgås med mina vänner. Men jag ska försöka uppdatera då och då. Fick min fjärde kusin igår, Liam heter han och bor i Israel. Hoppas på att kunna åka dit i höst. Men vi får se. Gatufesten den här veckan,jag jobbar alla dagar utom söndag. Men,men... Jobbade förra året också,så jag är van. Ska försöka lyssna på Corroded på fredag i alla fall. Nu ska jag fortsätta min arbetsdag. Puss

Värmebölja

publicerat i Livet;
Idag har det varit minst lika varmt som igår... och vart har jag varit? Jo på jobbet såklart. Har suttit ute lite då och då på balkongen, men där är det helt vindstilla så man klarar inte av att sitta där i mer än kanske tio minuter innan man måste gå in och svalka sig lite. Men det är skönt med värme, tro inget annat.

Ska visst bli lika varmt imorgon igen, åtminstone så säger de så på vädret. Så det blir till att pka buss till jobbet imorgon också, tänker inte ge mig på att cykla i 30 graders värme. Ja, 30... vi hade 32 på balkongen på jobbet idag. Enda nackdelen med värmen är att jag blir så fruktansvärt trött. Somnade som en klubbad gris här i soffan sen jag ätit min middag bestående av vindruvor och vatten. Orkar inte laga nån mat och orkar inte äta nåt varmt.

Näe,nu ska jag duscha och sen ska jag nog sova. Ska ju som sagt jobba imorgon igen.

Puss

Helg, men inte ledig.

publicerat i Livet;
Jag har jobbhelg den här helgen. Har jobbat kvällen idag och ska vara tillbaka på jobbet 07.00 imorgon, så det är väl dags att sova snart. Tänkte bara skutta in här en sväng först. Inte för att jag vet om nån läser men ändå.

Lugnt på jobbet idag, skönt med lite segt när det knappt händer nåt. Imorgon ska i alla fall jag och skötare P montera ett gäng stolar, bestämde han enväldigt nu ikväll. Men det är ju nåt att göra iaf. Måste väl göra nån nytta för lönen antar jag. Eller, jag gör nog en hel del nytta faktiskt. Fick det bekräftat i tisdags när jag träffade på en f.d patient som sken som en sol när den fick syn på mig. Då känns det bra, då vet man att man gjort nåt bra. Det tror jag att jag gör faktiskt... jag hoppas det.

Funderar på en resa till Göteborg i höst, och Vasa och Israel. Göteborg är nog billigast...och jag förstår vad C.R säger. Svårare i Vasa...även fast släkten där pratar svenska... de har nån skum dialekt. Och jag har inte varit där sen -98 och alltså inte hört dialekten sen dess. Men jag vill dit... hälsa på alla. Åka på gravarna, äta sockergrisar, njuta av lugnet i baracken (mormors stuga). Och fota de astuffa tapeterna i "mitt rum" i baracken.

Puss då