Radioskugga

publicerat i Livet;
Jag åker till jobbet om en stund för den första av tre nätter, så det kan nog eka lite tomt här då jag inte kommer åt fånen när jag är inne på jobbet. 

Ledig med feber

publicerat i Livet;
Ledig dag, så självklart är jag dyngförkyld. Skrutt är på bättringsvägen så på onsdag blir det föris för henne, idag och imorgon är hon med mig. Jag är dock långt ifrån pigg, snorig och febrig, bådar gott för min arbetsvecka som eventuellt ökat från 3 pass till 5, vi får se imorgon. Men blir jag inte piggare så är det oklart hur det blir med jobb alls. 


Jag har ikväll köpt "fula" jultröjor åt hela familjen och fixat en julklapp till åt skrutt. Så skönt att snart vara klar med alla klappar. 
*Skrutt, så gott som klar
*Sväron, klar
*Lillebror, klar
*Storebror + sambo, klar
*Storasyster, klar
*Pappa, nästan klar
*Mormor, klar

Adventssöndag

publicerat i Livet;
Första advent och jag har inte hunnit pynta så mycket som jag brukar, men lite grann har jag fått upp. Julgardinerna är på plats i vardagsrummet och även samtliga stjärnor. Sen är det stopp, men jag har ju jobbat hela helgen. 

Nu är jag ledig tills på tisdag klockan 18 då jag kliver på mina tre jobbnätter. Sen blir det inget mer jobb den veckan, det räcker med 39 timmar på tre pass. 

Nu har jag fikat lussebulle och målat naglarna, så snart är det dags att gå upp och krypa ner hos min lilla skrutt.