På plats

publicerat i Livet;
Ja, nu har jag varit framme i en och en halv dag och jag trivs kanonbra. Det är varmt och skönt, fint och trevligt folk (även de utanför släkten jag träffat)

Igår var vi in till Eilat på kvällen och kikade runt, åt på resturang och shoppade lite. Vi ska nog in dit fler gånger. Idag är jag och mormor barnvakt åt min kusin Tom, han ville inte på dagis idag. Vi ska ut och åka lite grann med Jan senare, han har nån taxitjänst idag så han kör folk lite överallt.

Nu ska jag ut i solen igen.

Puss

min

Take off

publicerat i Livet;
Nu när det här syns för er läsare då är jag redan i luften på väg mot Tel Aviv och sedan vidare mot Eilat. Jag har då spenderat ungefär sju timmar på Arlanda utan att gå vilse. Det är starkt jobbat för att vara mig kan jag tala om.

Jag försöker hallå er uppdaterade under tiden jag är borta, jag lovar.

Puss

min

Fröken är på väg.

publicerat i Livet;

picsin_130107327 (MMS)

Just i detta nu så sitter jag på ett natt-tåg någonstans mellan hemma och Arlanda. Jag ska försöka sova nån timme hade jag tänkt mig men jag tror jag drabbats av resfeber och kan inte riktigt slappna åt tyvärr. Jag ser verkligen fram emot att vara framme i värmen och det tror jag att mina stackars tår också gör. Har ju bara tunna sommarskor på mig nu. Det är inte riktigt klimat för det här hemma än. Näe, dags att försöka sova så jag orkar sysselsätta mig i fyra timmar innan mormor landar. Puss