Förkylningstider

publicerat i Livet;
Nu är mitt datatrassel fixat för ett tag sen, men har inte kommit mig för att skriva nåt här förrän nu. Men bättre sent än aldrig sägs det.

Tenta nummer två är avklarad sedan ett bra tag, det har jag nämt tidigare. Men nu vet jag att jag klarade den och alltså är godkänd i den kursen. Nu är det bara att hålla tummarna att även nästa tenta ska gå vägen. Hitills så har det ju gått bra. Suttit och jobbat på vårt grupparbete idag på skolan. Men på grund av förkylningar och annat trassel så var vi bara halva styrkan där. Vi tre yngsta, så idag var jag den äldsta i gruppen. Kändes lite skumt, men jag vet  ju att de tre som fattades är äldre  än mig när det väl kommer till kritan.

I lördags var jag och Ina på Pipeline och kollade på Lillasyster (bandet alltså, jag har ingen lillasyster). Det var riktigt bra. Kul att hitta på nåt också för den delen. Efter att Lillasyster spelat klart och vi fått våra jackor så gick vi på Bishop's arms en sväng. Riktigt trevligt, vi var dessutom de yngsta där, trots att Ina är tio år äldre än mig. Satt där ett bra tag och surrade. Två karlar var övertygade om att Ina och jag var tvillingar, så jag fick visa leg. Men,men... kul var det iaf. Ina fick sig ett gott skratt när de där karlarna trodde att vi var lika gamla.

I söndags bar det av hem till västra eftersom föreläsningar i Östersund stod på schemat för måndag och tisdag. Lite mindre segt att åka om man åker från Erikslund än om man åker härifrån stan.

Näe,nu ska jag ta och pallra mig iväg till köket för att dricka thé och plugga lite.

Puss

Datatrassel.

publicerat i Livet;
Ja,så kan man sammanfatta det. Jag kommer inte åt min hotmail och inte heller facebook.
Så störande att jag håller på att krevera. Men,men... förhoppningsvis kan storebror komma och hjälpa mig i veckan. Så här kan jag ju inte ha det länge till. Får ju nåt fel när jag inte kan kolla min mail. Har ju faktiskt beställt böcker som jag väntar på.

Idag (söndag) var jag alltså iväg och var barnvakt hos Carro och Erik när de flyttade. Trodde i min enfald att det bara var deras lilla Seb som jag skulle hålla koll på. Det visade sig att det var fel. Deras granne och kompis Jerry hjälpte till att flytta, vilket då innebar att även hans son skulle passas. Det gjorde ju att det blev lite jobbigare, men det funkade.

Efter att flytten var avklarad då bjöd Carro och Erik hela ligan på mat. Mums i magen efter att ha lekt hela dagen. Efter att maten var uppäten så var jag iväg till syster och Stefan och såklart Kevin. Deras hund Trond blev överlycklig över att jag kom och gosade lite med honom. Sötvovven.

Sen bar det då av hemåt. Skönt att komma hem till min lilla lya igen. Nu är det snart dags att sova. Imorgon ska jag tvätta och ha Bruce Lee marathon med mig själv. LIllebror ska kanske komma en sväng sen han slutat skolan, men betvivlar att han vill se på Bruce Lee med mig så jag tar det på dagen.

Näe,nu ska jag ta och dricka upp mitt thé och sedan sova.

Puss

Färdigtentad

publicerat i Livet;
Ja,för den här kursen, hoppas jag. Känner inte för att göra omtenta 20/12. Då vill jag har jullov. Men det känns som om jag klarade mig idag. Har jag svarat rätt på det jag skrev på så har jag klarat mig. Håller tummar och tår för det. Beställt två av böckerna till nya kursen med, men tänkte köpa den sista begagnad eller låna den. Den är megatjock och förmodligen svindyr. Synd att Sofia hade sålt sin. Men,men... det är sånt som händer.

Efter tentan idag så var jag på stan och fikade med Frida. Hur kul som helst att träffa henne igen. Min allra bästa kompis från tiden i Indal. Vi bodde grannar och umgicks i princip varje dag. Hoppas vi fortsätta hålla kontakten nu när vi bor så nära varandra. Tar en kvart att gå från mig till Frida kom vi fram till idag.

Annars så händer inte så mycket just nu. Ska vara barnvakt åt Seb på söndag, men det ska nog gå bra. Han är så snäll så.

Lillebror var här och åt middag med mig igår, jag tyckte att han kunde göra det. Hade ingen lust att alla att laga mat, men om han kom så var jag ju tvungen att laga mat och äta nåt jag med. Så vi åt pasta och "Hannas specialpastasås". Jättesmarrigt, det tyckte brorsan med faktiskt.
Sen vid sju så kom Lisa som skulle sova här. Samtidigt som jag mötte henne passade lillebror på att gå hem.

När Lisa kommit hit installerade vi oss i soffan med popcorn och Ramlösa skogshallon. Mumma, men det tog ett par omgångar popcorn innan de blev riktigt bra. Men det gjorde ingenting. Popcorn är gott.

Just nu så sitter jag och spelar betapet med bästaste fröken Nylén. Vi distansdrack kaffe förut med. Satt framför varsinn dator, hon i Fränsta och jag här, med varsinn kopp  kaffe. Det funkar ju det med.

Näe,nu ska jag fortsätta spela och sen sova lite.

Puss