No ´Poo

publicerat i Livet;
Jag läser ju såklart den fantastiska LadyDahmers blogg och hon kör ju No ´Poo, det vill säga att hon inte använder sig av vanligt shampoo, vanlig deo eller något sådant och hon är j**ligt snygg, håret ser alltid bra ut och hennes hy är slät och fin.

Vilket har fått mig att fundera lite grann på om man kanske skulle börja med det jag också. Nu är jag ju visserligen aningen lat så jag vet inte om jag skulle ha orken att fixa till bikarbonatshampoo och för övrigt har jag inte en susning om vart man köper ricinolja som tydligen är en mästerlig ingrediens när det gäller det mesta inom No ´Poo.

Men att få bättre hy och ett snyggare hår skulle ju inte sitta helt fel. När det är så här kort måste jag ju i vilket fall som helst duscha varje morgon, eller i alla fall tvätta håret. Annars ser jag ut som...ja, Plupp. Eller som jag stoppat fingrarna i kontakten... inte snyggt alltså. Så mina dagliga duschar kan ju ha ställt till det lite grann för min hud som är rätt känslig och inte uppskattar att duschas varje dag. Så nu börjar jag bli otålig på att håret ska växa ut lite mer så jag kanske kan få ordning på både det och huden.

Jag är galet trött idag så det blir nog sängen snart. Det är ju, som jag sagt tidigare, galet mycket att göra på jobbet så det är lite tidspress på oss. Men,men... vi jobbar på så gott vi kan i alla fall. Min chef är för härlig, hon har dragit igång en egen variant av färgfemman på jobbet och man får ett "skott"  för vissa prestationer, med 2 skyttetillfällen per dag. Ett precis innan lunch och ett strax innan vi går hem. Idag lyckades jag få till ett skott till eftermiddagstillfället, mitt första faktiskt. Och döm om min förvåning när jag prickade rätt och vann en flaska vitt vin. Den står nu på min plats på jobbet och ska få följa med hem imorgon eftersom jag glömde den idag.

Imorgon är det veckans sista arbetsdag och vi är ett gäng som ska iväg och käka lunch tillsammans på ett ställe där man tydligen får efterrätt också, två av killarna jag jobbar med frågade redan i måndags om jag ville följa med och under veckans gång har några fler anslutit sig. Det blir trevligt.

Men nu ska jag ringa M och sedan borsta huggtänderna och sedan krama kudden.Puss

min

Dag 10 – Meningen bakom mitt bloggnamn.

publicerat i 30 dagar;
För det första så älskar jag verkligen hur mitt bloggnamn låter när man säger det högt. Det har en härlig klang helt enkelt. Anledningen till att jag snubblat över den här ordkombinationen är att min farbror (som har grand danios kennel) hade en hund när jag var liten som hette Night Flight's Divine Madness. Jag gillade den hunden och fastnade redan då för namnet, jag var kanske 4 år när jag hörde det första gången.

Sen när jag började vara med lite här och var på nätet så var valet på online-nick lätt som en plätt. Jag skulle såklart välja något jag hade en relation till och då blev det Divine Madness.

Så var det med den saken. Min blogg är döpt efter min farbrors hund.DivineMadness
Night Flight's Divine Madness.


Puss

min

Onsdagslyx!

publicerat i Livet;
Ja, idag lyxade jag till det på jobbet. Jag unnade mig sushi-lunch även fast jag faktiskt hade matlåda och försöker hålla strikt budget. Men,men... man måste ju leva också och matlådan står kvar i kylen på jobbet och väntar på mig tills imorgon. Imorgon har jag dessutom kortlunch eftersom jag bokat in ett kundsamtal halv ett, här är vi serviceminded.

Nu är mer än halva veckan gjord, känns konstigt. Men mycket kan bero på att jag hade en mindre bra dag igår, plus att vi hade lite systemtrubbel idag som tog en hel del tid. Men,men... bara att jobba på. Vi har massor att göra innan vi går på semester nästa fredag. Så imorgon är det bara att ta nya friska tag och köra så det ryker.

En fördel med att vi har mycket att göra på jobbet är att dagarna går kanonfort, det är nog inte bara för att vi har mycket att göra i och för sig. Jag hävdar envist att om man tycker att dagarna går fort, ja då trivs man. Ett plus med att dagarna går fort är att då kommer 10:e juli fortare och då kommer M hem hit för en vecka. Då ska vi dessutom vara lediga tillsammans och bara njuta och mysa.

Idag var jag dessutom duktig och köpte lite allerimedicin (bättre sent än aldrig) för att inte snora så förbannat och så att ögonen inte rinner så det ser ut som jag gråter. Att jag inte lärt mig än, jag har ju varit allergisk i så många år...men ändå är jag vansinnigt dålig på att se till att ha allergimedicin hemma. Klantarsle? Oh ja.


Puss

min