Algot har flyttat in

publicerat i Livet;
Idag har jag köpt en fin liten undulatpojke. Han är turkos och heter Algot. Algot bor nu på mitt köksbord, eller han bor i hela lägenheten såklart men han har sin bur på bordet.

Oj vad det går...

publicerat i Livet;
Vart har sommaren tagit vägen egentligen? Nu är det bara tre veckor kvar (nästan två) av mitt sommarvik. Tycker det var alldeles nyss vi hade introdag. Men det måste ju betyda att jag trivs på jobbet i alla fall. Och det är ju bra. Nu hoppas jag bara på att få hoppa in och jobba lite extra under hösten och till våren. Håll tummarna för mig ni som läser det här.

Men det är skönt att sommaren snart är slut... min allergi hatar mig och jag den. Det är inte direkt skoj att vara allergisk mot gräs.

Imorse (ja,runt tio) när jag klev ut genom dörren så möttes jag av en byggnadsställning och två karlar. Vad de gör här har jag dock ingen aning om,gissar dock på att de ska måla taket.

Näe,nu ska jag ta och sova, det är en dag imorgon också. Då börjar jag jobba klockan 7.00

Puss

Solen på besök

publicerat i Livet;
Jag hann nästan bara efterlysa sommar så visade sig solen... och vad gör Johanna då? Jo,hon jobbar såklart.
Tur man kan sitta lite på balkongen på jobbet när det är lugnt. Där är det rätt vindstilla också, helt underbart.
Idag bjöd en av patienterna på glass och jordgubbar... bara för att hon ville. Vi har det rätt bra på jobbet med andra ord.

Lönen kommer inte förrän på måndag... vilket känns lite surt. Men,men... så är det och så får det bli. Ska ju jobba hela helgen ändå, så det blir inga vildare aktiviteter för min del i vilket fall som helst.

Nu är resan till morbror Jan med familj så gott som bokad, det känns riktigt bra. Om det blir som planerat så kommer jag ner på hans födelsedag, vilket känns bra. Har inte träffat honom på hans födelsedag på sju år nu.

Näe,nu har jag inte lust att sitta här och svammla nåt mer... nu ska jag ta ut min paj ur ugnen.

Puss