Jag har blivit med iPhone.

publicerat i Livet;
Japp, jag hade funderat klart idag när jag satte mina converse beprydda fossingar på golvet inne på telias butik i Birsta. Det fick helt enkelt bli en vit iphone 4 som jag för tillfället håller på att lära mig. Det känns lite grann som om AN på jobbet kommer att få vara lite support åt mig, men han har sagt att den är toklätt att lära sig så jag tror på honom. Annars får han väl hjälpa mig. Det här är nämligen en av få gånger som M inte kan hjälpa mig med telefonen och båda mina bröder är kraftiga iphone-motståndare så att fråga någon av dem är döddömt.
 
Ja, ja... hittills har jag och min nya älskling inte stött på några problem förutom att jag inte kan logga in på bloggen via blogg.se appen. Men, men... det är ju inte helt världen. Det går ju att blogga från datorn precis som vanligt och från iphonens webläsare.
 
Näe nu ska jag se om min fd kollega FR har kommit tillbaka från skogen så vi ska ta och sammanstråla för vin och struntprat.
 
 
Puss
 
 

Nu har jag nog funderat klart...

publicerat i Livet;
Imorgon köper jag en iPhone, om de finns i vitt i birsta. Nu har jag tänkt klart och jag vill ha en, så jag tänker skaffa en... men bara om det finns en vit alltså. Jag vill inte ha en svart, jag vill vara "speciell" och hade de funnits i rosa hade jag inte tvekat för fem öre. Jag har kollat runt lite grann på nätet och såg att man kan köra med halebopkort även i en iphone som är operatörslåst till telia, så då tänker jag slå till. Jag kör ju med kontantkort och det vill jag fortsätta med i alla fall ett tag till.
 
Just nu är jag förresten extra glad över att jag inte ska iväg ut ikväll. Det regnar som 17 ute och jag känner inte för att se ut som en dränkt katt på krogen. Jag lider dock med de över 2000 karlarna som leker krig i skogarna här i närheten (det är nåt stort air soft arrangemang). De kan inte ha det så trevligt i det här vädret stackarna. Ja,ja... jag är glad att jag ligger här under täcket och bara är. Det enda som fattas är nåt gott att tugga på, det glömde jag såklart att köpa när jag gick hem från stan där MB släppte av mig idag.
 
Puss
 
 
 

Så var arbetsveckan slut då..

publicerat i Livet;
Min plan från början av veckan, att vi skulle ha måndag hela veckan sket sig alltså rätt rejält. Men ska jag vara ärlig är det rätt skönt att få helg också. Jag är sjukt trött och tvärslockande och sov i två och en halvtimme när jag kom hem. Vi fick sluta tidigare idag och dessutom fick jag lift hem av han som utbildat oss de här tre första veckorna. Nu överger han oss och åker hem till Luleå på heltid, ruggigt trist. Vi vill ha kvar honom och det lät som om han ville vara kvar hos oss också. Men,men... sånt är livet. Han fick i alla fall en present av oss idag som han verkade uppskatta. Det var en liten guldpokal med texten "världens bästa lärare", han såg rätt förvånad ut när jag gav honom paketet (av nån anledning hamnade det på mitt ansvar att fixa presenten).
 
Jobbet flöt på som vanligt, ganska segt bitivs dock. Vi gjorde ett delprov igen och även den här gången gick det bra för mig. Ett fel och det var rent slarv från min sida. Jag börjar känna mig mer och mer säker på att de faktiskt gjorde rätt val när de anställde mig. Men nu väntar två veckor utbildning till, med en annan utbildare som vi inte känner. Jag hoppas verkligen att även han har ett sätt att lära ut som pasar mig. Jag är lite "svår" , det vet jag. Inte alla sätt funkar för att lära mig nånting. Seg kanske, vad vet jag.
 
Jag är egentligen sugen på att gå ut ikväll, men jag får ta det imorgon istället med en fd. jobbarkompis. Ikväll tänker jag faktiskt bara ligga här i sängen och kika på chick-flicken som just nu går på trean.
 
 
Puss