Nu är det slut på veckan...

publicerat i Livet;

Arbetsveckan är över och jag är på väg hemåt för att bara njuta hela helgen! Ikväll blir det middag på balkongen, så enkelt är det. Jag tänker sitta där ute tills solen går ner, om inte sambon tänkt att vi ska hitta på nåt förstås.

Imorgon ska han bala hö i lilla K och jag överväger att följa med. Inte för att bala hö eftersom jag inte tål hö, men för att ligga på gräsmattan och sola. Jag får se hur det känns imorgon. Jag kan ju sola på balkongen också. Men är det så här varmt då också då vill jag gärna åka och bada. Då är det en fördel att vara i lilla K eftersom sambon och bilen kommer att vara där.

Nu blir det att lyssna på musik och känna fredagspeppen.


Puss

Det är för korta helger

publicerat i Livet;

Ja, jag tycker verkligen det. Kan vi inte införa 3 dagars helger, eller varför inte 4? I alla fall nu när det är sommar, sol och vackert. Man kan njuta så mycket mer då. Bitter, vem jag? Inte då, inte ens då jag redan nu vet att hösten kommer att tvärbörja 16.01 den 30/8.

Tur att jag har kvällarna fria i alla fall, det ger ju mig en viss chans att ta till vara på sol och värme ändå. Är det varmt och skönt i helgen också så ska jag nog tvinga med mig karlsloken och bada. Ja, ni läste rätt... jag vill bada i en sjö eller nåt sånt. Det har inte hänt på många år kan jag lova. Men idag när vi var hos sväronen och åt middag så berättade svärfar att de varit och badat på Hulte och det var 20 grader i vattnet. Då kan till och med jag tänka mig att bada.


Puss

Fånigt lycklig

publicerat i Livet;

Ja, jag är så där fånigt lycklig just nu. Känner mig nykär efter nästan ett år tillsammans med min sambo, vi kikar på hus, jag har i alla fall jobb över sommaren, det är soligt och fint och dessutom har jag lärt känna nya underbara människor. Man kan inte må annat än bra då tror jag.

Ikväll var vi ut på picknick, efter mycket om och men lyckades vi hitta ett ställe som inte var tokblåsigt eller fullt mes studenter i varierande grad av alkoholpåverkan. Att ligga på en filt i gräset, titta ut över havet och ha sin stora kärlek intill sig, ja det vill jag kalla ren och skär lycka.


Puss