En helt vanlig tisdagkväll

publicerat i Livet;
Fast med lite godare mat och faktiskt varsitt glas rött till det. Just nu så väntar jag bara på att Veckans Brott ska börja, alltså är det Mot alla odds just i skrivande stund.

Herregud vad det programmet debatteras överallt. Nästan så man bli yr i huvudet. Jag vet vad jag har för åsikt om det programmet och om Ingen grenser (liknande program i Norge, fast det utspelas i Norges natur). Jag tycker att det bra program och en bra grundidé. Jag har inte sett det norska programmet något, bara en liten trailer på Skavlan, så jag vet inte hur det är uppdelat där. Men det jag ogillar med det svenska programmet är att det blir mycket fokus på skadan. I övrigt tycker jag att det är bra.

Imorgon ska jag följa med M ut på vift med jobbet och nåt kort ärende till Sundsvall. Ska försöka övertyga honom om att vi ska äta lunch på salladsbaren på sjukhuset i Sundsvall, det var länge sen jag åt där och jag gillar verkligen salladerna de har där. Speciellt att man får blanda själv. Jag älskar sallader, men kommer mig sällan för att stå och göra iordning det hemma tyvärr. Coop och Ica i mitt hjärta, där kan man plocka ihop sina egna sallader. Det gillas av den här fröken (och hennes lika lata karl) som gillar både picnic:ar och sallader.

Nu blir det soffmys med kärleken och så självklart GW på tv:n.


Puss


loggan

Fröken kontorsråtta

publicerat i Livet;
M har ett ganska fritt jobb, det vill säga att jag kan sitta här hos honom och han kan jobba på ändå. Jag har idag skrivit på min bok och dessutom sökt lite jobb utan att störa M i hans arbete. Jag har med mig min egen dator och använder mitt eget internet så jag snyltar inte ens, tar bara upp lite plats i ena hörnet på det stora skrivbordet och en kontorsstol som M inte använder i alla fall.

Jag trivs bra i kontorsmiljö och skulle lätt kunna sitta här varje dag. Det tror jag dock inte att M skulle uppskatta, inte för att jag på något sätt är i vägen eller så men jag tror han vill vara ensam (eller i alla fall vara ifrån mig) på dagarna. Men ibland kan jag ju få vara här. Tills jag får jobb alltså.

Jag trodde aldrig att jag skulle vilja bli kontorsråtta, men jag har fått inse att det passar mig alldeles utmärkt och att jag faktiskt trivs kanon med det. Så ett sånt jobb tar jag gärna, tack. Det enda molnet är väl körkortet, men jag ska försöka hitta någon bra intensivkurs som inte kostar skjortan. Eller så får jag väl sälja min ena njure eller nåt sånt. För jag måste ta körkortet, annars får jag nog aldrig nåt jobb tyvärr.

Puss

loggan

Kontorshäng

publicerat i Livet;
Idag hänger jag med M på hans kontor, mycket för att komma hemifrån lite grann plus att jag skulle bjussa på tårta här idag. En påse muffins fick de redan igår, men jag ville göra nåt mer också såklart.

Nu ska jag dessutom ta och googla lite recept på tårtor eller bakelser som jag kan göra åt M's "kollega" som är laktosintolerant. Så då har jag nåt att göra en annan dag också. Dessutom så kan det vara bra att kunna sådana recept i alla fall, min kompis L är också intolerant och nån gång vill man ju kanske bjuda henne på något gott. Jag tycker faktiskt att det är roligare att baka och bjuda än att baka och äta upp det själv. Det var likadant med alla tryfflar jag gjorde innan jul.

Förresten är jag likadan med presenter, jag tycker att det är roligare att ge bort än att få själv faktiskt. Det bästa jag vet är att se folks miner när de öppnar presenter jag har köpt. Brorsan säger att jag är den enda som kommer på så "knäppa" presenter, men jag tror inte han klagar i alla fall. Bara att det inte är någon annan som kommer på samma saker som jag, jag har väldigt stor fantasi när det gäller presenter. Och allt annat också för den delen.

Nu ska jag förutom att googla recept även ta och skriva världens bästa jobbansökan. För jag har hittat ett jobb jag verkligen, verkligen vill ha. M ska få hjälpa mig och läsa min ansökan innan jag mailar iväg den.

Puss

loggan