I den kungliga huvudstaden.

publicerat i Livet;
Precis där befinner jag mig, på ett hotell i Nacka..eller Sickla.... samma sak tror jag. Det står Nacka på hotellt och Sickla på busshållplatsen utanför. Hur som helst är det ett fint hotell och underbart att komma bort lite. Jag och M.P har ett jättefint rum med relativt okej utsikt. Och det bästa av allt... det kostar mig inte ett endaste litet öre.

Träffade Jon också, trevligt,trevligt. Fick en guidad rundtur här i området. Sen var vi till en pub och drack öl, en norrlands för mig såklart. Är man från norrland så är man.

Tågresan hit var varm, men efter Hudik så funkade Ac:n på tåget...prisa Gud (eller gudarna). Imorgon ska jag åka hela vägen själv.... trist som attan. Men det får funka. Så är det bara. Hoppas på att bror är så snäll att han kommer och hämtar mig. Vägrar gå genom tunnlarna på kvällen. Då går jag hellre en omväg...men håll en tumme för att lillebror kommer och hämtar mig.

Konferns imorgon, dags att slå igen de blå nu så man är pigg.

Puss då
//Eder norrlänning på äventyr i stora staden

Sola vid ån kanske?

publicerat i Livet;
Har ingenting att göra förrän vid fyra när jag ska kliva på tåget till Stockholm. Så jag funderar på att tillbringa tiden fram tills dess med att ligga nere vid ån och sola lite. Men sällskap skulle vara trevligt... synd bara att alla mina vänner lär ligga och sova än.

Ska höra med lillebror om ett tag...han lär ju sova ett par timmar till.

Hjalmar vem?

publicerat i Livet;
Skrev ju i förra inlägget att jag skulle kolla på Hjalmar... ja,det vill säga Peter Flack (eller vad han nu heter) men Hjalmar var knappt med i showen... som för övrigt var rätt dålig. Besvikelse!!! Det var det enda som jag trodde skulle vara värt att se på tv ikväll. Bajs,bajs,bajs.

Får väl slå på en film istället... men det är ju lagom trist att se på film själv. Skulle dock behöva ha nån film på Ace (min minidator för den som missat det.) Måste ju ha nåt att göra på tåget imorgon...vet inte om jag har plats med M.P eller inte. Har ju bara min biljett, inte hennes. Men det återstår att se imorgon. Jag är sjukt laddad, men nervös. Det är ju "mitt" bildspel som ska visas... Men det kommer gå bra... ska bara göra några finjusteringar imorgon kväll på hotellet.


Förresten, hur gör man en egen header?? Jag erkänner, jag är usel på sånt... skulle dock gärna ha en lite mer personlig.