Resedrömmar...

publicerat i Livet;
Jag kommer att ha två veckors semester att ta ut i september eller senare och jag sitter just nu och funderar som bäst på vad jag ska hitta på under de veckorna. Jag behöver ju inte ta ut dem samtidigt förstås.. men ändå. Jag funderar på att åka till antingen Stockholm eller Göteborg och verkligen turista, alltså kolla in museum, gå på Grönan eller Liseberg (beronde på stad) och helt enkelt bara vara turist. Sånt som man sällan gör alltså.

Men jag är också sjukt sugen på att ta en weekend i Prag eller varför inte Paris eller London. Även fast Prag lockar mest faktiskt. Jag har hört så mycket bra om den staden, det ska tydligen vara fint där och inte allt för dyrt heller. Vad säger du Nette, är Prag redo för oss?

Men jag är också sugen på att åka ner till Israel och hälsa på morbror med familj igen. I så fall tar jag ju ut båda mina veckor på en gång så man får lite tid med dem. Där nere är det ju alltid varmt och skönt så det är ju inget måste att åka på våren som jag gjorde förra året.

Jag vill verkligen ut och resa, se och uppleva nåt nytt helt enkelt. Tyvärr så är M helt emot att resa någonstans överhuvudtaget. Han hävdar att han reser tillräckligt med hockeyn, ett argument jag inte riktigt köper. Men, men... han behöver ju inte följa med. Jag kan helt klart ha roligt på egen hand.


Puss

loggan

Kråkan svammlar

publicerat i Videobloggar;

Bjussar lite grann på min inte allt för tjusiga röst. För er som inte känner mig personligen kan jag tala om att jag inte alls brukar låta så här kraxig i vanliga fall. Men lika "bonnig" låter jag alltid.

 

Puss

 

loggan

Städ- och tvättdag

publicerat i Livet;
Eftersom jag för tillfället är hemma på heltid för rösten så roar jag mig med att greja här hemma. Egentligen skulle jag vilja möblera om, inreda på nya sätt och köpa massa nya saker. Men det får vänta.

Just idag är det städning och sen tvättstugan som gäller. Jag har precis ätit lite lunch och ska nu vila en liten stund innan jag ska ta itu med att skura golvet. Klockan fyra är det dags att bege sig till tvättstugan, äntligen. Jag är något av en expert på att glömma bort att boka den så just nu är tvättkorgen smitfull.

Ikväll ska jag på möte också, tur att jag bara är inbjuden som gäst och alltså inte förväntas prata så mycket. När jag kommer hem efter mötet så tänkte jag faktiskt ta och baka lite grann, om jag orkar. Pappa kommer ju imorgon och då vill jag ha nåt gott att bjuda på.


Puss

loggan