Så härlig dag!

publicerat i Livet;

Det blev utflykt idag, jag behövde inte ens fråga sambon. Ibland är det bra att blogga, speciellt när karln läser. Dessutom ringde Jögga och tyckte väl att vi skulle komma upp till fäbodarna eftersom han och Micro skulle dit. Så det blev dagens utflykt, jag gjorde i ordning varm choklad och mackor att ta med, vi köpte ved och lite dricka och sen for vi.

Det var helt underbart där uppe, fin natur, strålande sol och ganska vindstilla. Plus trevligt sällskap såklart. Jag låg och solade på ett liggunderlag men har nog inte lyckats få nån färg, det brukar jag ju inte få heller. Vi grillade, surrade och bara mådde gott ute på isen. Lite synd att säsongen snart är slut bara, men det kommer ju en vinter till. Dessutom kanske det är lika fint där på sommaren, trots äckliga insekter och pollen.

Nu håller vi på att tvätta för fullt plus att kläderna från idag vädras på balkongen så det inte ska stinka rök här inne, eller i förrådet där de ska förvaras sen. Snart dags för nästa sväng till tvättstugan innan vi ska spela Bingolotto och vinna pengar till reskassan.


Puss

Utflykt kanske?

publicerat i Livet;

Jaha, fortfarande ingen sol på balkongen så jag håller mig i soffan ett tag till. Frukosten är i magen och även sambon har varit upp och ätit frukost med mig, han återvände dock till sängen sen.

Så jag är fortfarande ensam och relativt uttråkad. Men nu har jag övergått från dålig morgon-tv till att nostalgikolla på första säsongen av Big Bang Theory. Nog för att jag sett den förut, men man kan inte annat än att älska den serien.

Jag är lite sugen på att åka på utflykt med varm choklad och mackor, sitta ute i solen och bara må gott. Helst på skoter såklart, men jag kan även tänka mig att promenera eller åka bil. Jag vill hur som helst ut.


Ett avsnitt till nu och sen så får inte kärleken sova längre.

Puss

Fortsatt soligt!

publicerat i Livet;

Det ser ut att bli ytterligare en solig och fin dag, underbart. Så fort solen hittar till vår balkong så sätter jag mig där och solar. Sambon var ju och spelade dataspel med grabbarna igår och kom hem vid tre i natt (tror jag, jag sov i soffan och han väckte mig för att han tyckte att jag skulle lägga mig i sängen). Så nåt sällskap utanför lägenhetens väggar kan jag inte räkna med än på ett helt gäng timmar.

Vi har inget planerat idag vad jag vet, förutom att vi har tvättstugan i eftermiddag. Det får vi verkligen inte missa, vi åker ju på tisdag och då kan det vara bra med rena kläder har jag hört. Men förutom tvätten finns det inget på agendan för denna fina påskdag, jag tänker i alla fall sola.

Nu ska jag fortsätta kika på mindre bra morgon-tv ett tag innan jag ska fixa frukost åt mig själv. Sambon får fixa sin själv sen när han kliver upp framåt åt 11 eller så.

Puss