Omtenta,guide och utmaning.

publicerat i Livet;
Imorse var det då dags att tenta statistikeländet igen. Men den här gången känns det som om jag har klarat det, men det är inte att ge sig f*n på förstås. Sen jag och Jenny hade tentat klart så knallade vi bort till "rätta" skolan och fikade lite innan Jenny drog sig in mot stan för att uträtta lite ärenden och sen sätta sig på city café och plugga inför ännu en omtenta. Själv så har jag tentat klart nu, omtentor iaf.

Själv så gick jag och satte mig och kollade lite i böckerna vi ska ha nästa kurs och inväntade att Lotta skulle höra av sig. Hon skulle nämligen på kursintro här i stan och hittar inte på "mitt" Miun eftersom hon läst i Östersund förut. Snäll som jag är så lovade jag att guida henne runt lite på skolan. Visade henne det viktigaste: datasalar, receptionen, bibblan, caféterian och M-huset. Sen så satt vi och surrade om våra extrajobb, både Lotta och jag jobbar inom psykiatrin. Dock inte i samma stad, eller på liknande avdelningar. Lotta jobbar på en psykosavdelning i Östersund och jag på en avdelning för affektiva sjukdomar här i stan.

Hittade en utmaning i en blogg jag följer:
Utmaning!
1.Vilken mat äter du ofta?
Alltid vegetariskt, mycket pasta och olika såser till.
2. När du är på kalas, är du den personen som sitter eller du hjälper till och dukar ut ?
Jag hjälper nog till en hel del. Det beror på vem jag är hos.
3. Var sitter du helst när du bloggar ?
På stolen framför databordet.
4. Köper du ofta Triss ?
Näe,inte ofta...men det händer ibland. Vinner dock aldrig nåt.
5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester ?
Hmm... St. Petersburg är det nog.
6. Vilken tv kanal tittar du på mest ?
4:an eller 6:an

Jag utmanar:
My, Fia, Lisa och Emma.

11 år idag

publicerat i Livet;
Idag har det gått elva år sen älskade mamma somnade in för gott och lämnade den här världen.
Det sägs att tiden läker alla sår, men jag tvivlar. Det gör fortfarande lika ont att hon inte längre finns kvar hos mig.

Det är så mycket som har hänt de här elva åren som jag skulle velat att hon var med om, eller i alla fall fått berätta för henne om.

Rita Myrman, jag älskar och saknar dig. Mer än jag med ord kan beskriva. Du kommer aldrig glömmas bort och ditt födelsedatum finns nu föralltid på min kropp.

Min värsta fiende...

publicerat i Livet;
Ja,statistik alltså. Har omtenta på det... och jag fattar verkligen ingenting. Siffror är inte min grej, så är det bara. Har alltid varit så och kommer alltid att vara så. Hur mycket jag än försöker så blir det en mental blockering när det handlar om siffror.

Ja,ja... annars så närmar sig tävling med stormsteg och vi verkar inte ha folk så det räcker till att döma på alla banor. Men,men.. det har löst sig förut så det kommer nog gå bra även den här gången. Själv så har jag mitt uppdrag klart, jag ska sälja fika och lotter. Ska även servera lunchen. Båda dagarna. Tur att man har vanan inne sen jag jobbade på café och sen förra tävlingen. Nu längtar jag bara efter att få sätta i gång och att få träffa alla roliga människor som man bara träffar på tävlingar.

Näe,nu ska jag ta och återgå till den där stora, hemska,gråa boken som ligger i soffan och bara väntar på mig.

Puss