Praktikstart

publicerat i Livet;
Idag har jag påbörjat min fem veckors praktik på Ånge kommun. Det blev en mjukstart, vilket känns bra. Idag har jag och min handledare mest gått igenom vilka arbetsuppgifter hon har och vad jag kommer att göra under mina veckor där. Har också gått runt i huset och skakat tass med en massa folk. Imorgon kör vi hårt, eller ja.... jag ska börja med min rundringning till andra kommuner.

Nu ska jag ta och skriva i min loggbok och sen så ska jag umgås med Ante och Juni.

Puss då

Tillfälligt sambo

publicerat i Livet;
Nu har jag gått från att vara kombo till sambo, Jag har flyttat in hos Ante. Nette flyttade ut från mig igår...samtidigt som jag flyttade hit till Ante. Så nu är vi alltså sambos, känns bra...hittills iaf. Jag flyttade ju som sagt in igår, och idag har jag varit på möte en stor del av dagen. Så vi har inte träffats så mycket.

Anledningen till att jag bor här är att jag kommer att göra praktik på Ånge kommun och då är det lite långt att pendla från Sundsvall. Betydligt smidigare då att pendla från Lillberg/Erikslund. Dessutom så är trivs jag så bra här i Antes lilla söta hus, Nog för att jag kommer att sakna stan nu när jag ska bo här i fem veckor. Men jag kommer ju att åka hem på helgerna. Måste ju kolla posten och lite sånt. Och umgås med mina brudar (Liza och Jenny that is)

Det här inlägget skriver jag på min nya mini-pc. Han är blå och söt, och har fått namnet Ace. Han råkar nämligen vara av märket Acer. Anledningen till dopet är att min andra dator har ett namn han med...Speedy. Jag kommer självklart att han kvar honom också. Ace är bara ett tillskott. Men oj så söt han är. Snabb också,inte enbart söt.

Näe,nu ska jag ta och installera mitt antivirusprogram och sen umgås med min alldeles nya sambo.

Puss då.

Over and out
//Hanna i skogen

På västra vägen inget nytt

publicerat i Livet;
Näe, här händer det inte mycket. Jobb,skola, lite träning, umgänge med kombo Nette aka tant Doris. Jobbade torsdag natt, hann inte ens hem innan jag var bokad för idag lördag och imorgon söndag. Toppen! Jag trivs fortfarande lika bra på jobbet (efter snart ett år) som jag gjorde när jag började. Faktiskt. Jag har en tendens att lessna... eller det kanske bara var på Konsum. Nog för att jobbet där också var helt okej... men det sabbade min nacke och mina axlar, som om det inte vore nog med de smärtbekymmer jag hade innan. Men,men... mitt jobb på psyk har inte orsakat några nya "värkställen" vilket är toppen.

Veckan som kommer är sista veckan jag har kombon här. Sista veckan på ett tag jag är här hemma i stan också för den delen. Jag ska nämligen flytta till Ante, om än bara för fem veckor. Jag ska ju göra mina tillämpade studier i hemkommunen. Det du kommunalråd S-O :) Fixa ett jobb till mig nästa vår så flyttar jag tillbaka på heltid. =)

Efter jobbet idag så åt jag middag och surrade strunt med min substitutkarl....ja, Johnny såklart. Han tänker överge Sundsvall igen, dock inte flytta till andra sidan av Sverige iaf. Nu kommer han ju bo så man kan åka ner över dagen och hälsa på.

Gah.... ge mig frisyrtips nån!

Näe, nu ska jag dricka upp mitt thé och sen ska jag nog knoppa.

Puss då.

A <3