Första advent

publicerat i Livet;
Idag är det ju första advent och det firas traditionsenligt med risgrynsgröt och skinkmacka till frukost. Tände även första ljuset i adventsstaken som min farfar har gjort. Jag ska fortsätta pynta lite i eftermiddag/kväll för först ska vi på loppis och julskyltning. 

Just nu är det dock soffhäng för hela familjen, snart börjar väl vinterstudion. Igår missade vi det båda två, jag var på spa med min syster och mannen var ute i skogen. 

Snöbrist och Dollargardiner

publicerat i Livet;
Vi har ju minusgrader i stort sett hela dygnen nu så då tycker jag att snön kan ta och komma den med. Det är första advent på söndag och då vill jag ha snö, så att det knarrar under skorna när man promenerar runt på julskyltningen. 

Jag ska kika lite till på Nyhetsmorgon (favoriten Steffo är ju tillbaka från sin semester) och lära mig om julblommor, eller hur man gör fina julgrupper i alla fall. Sen ska jag pynta! Måste nog en sväng på Dollar också, helst Dollar i Kramfors eftersom utbudet på gardiner är mycket bättre där. Undrar just om jag kan lura med mig nån som sällskap? 

Väldigt slö dag

publicerat i Livet;
Idag har jag verkligen lagt fokus på att kurera mig, alltså har jag inte gjort många knop. Annat blir det imorgon helt klart. Men vissa dagar måste få vara slöa också. Man måste ha tråkigt ibland för att kunna veta när man har roligt eller hur? 

Dock har jag röjt undan lite rat som stått på altanen. Passande eftersom vi fått en fin julbock i granris av sväronen, den står nu fint på altanen. Imorgon ska jag kolla om vi har nån förlängningskabel för utomhusbruk. Är lite sugen på att sätta upp slingan vi har runt förrådsdörren... det är så mörkt på gården. Vi får se hur vi gör helt enkelt. 

Nu ikväll så beställde jag en present/julklapp till mig själv. Motorvärmare till min fina räcer! Kupévärmare ska såklart också sättas in, men det finns hos svärfar. Så nu hoppas jag att grejerna kommer snabbt och att svärfar kan hjälpa mig att montera dit det. 

Nu har vi nyss kvällsfikat och kollar på Vikings innan sängen kallar.