Rekordlitet firande

publicerat i Livet;
Vi var iväg till lilla K på lite Valborgsfirande, det var rekorddålig uppslutning där. Vi var totalt 6 personer + Mini i magen då såklart. Men det var trevligt ändå, grillade korv och surrade strunt. Dock blev det lite kallt så vi åkte efter en stund. Knäppte dock en bild från högsta punkten där vid grillplatsen i lilla K: 

Livskvalitet på riktigt. 

Vi åkte sen till en annan majbrasa och mötte upp en av mannens vänner, sen skjutsade vi honom på nån fest innan vi gled vidare med Diesel Doris. 

Nu är vi hemma och slappar i soffan. Imorgon är det maj, månaden då vi ska välkomna vår Mini till världen. 

Nya brillor på väg

publicerat i Livet;
Imorse var jag ju på extrakoll hos barnmorskan, blodtrycket är fortfarande inte okej och jag fick ta lite prover också. Får väl svar på tisdag antar jag, men de proverna såg bra ut sist så jag är inte särskilt nervös faktiskt. 

Efter att jag varit där så åkte jag förbi mannens jobb en sväng och lämnade av lite sladdkakor så att de skulle få nåt gott att fika. Jag skulle dessutom tillbaka dit sen igen för att hjälpa mannen röja på kontoret. Vilket jag gjorde, han har fått ett nytt skrivbord så det gamla skulle rensas och skruvas isär. 

Sen så fick jag även komma med mina inredningåsikter, så det nya skrivbordet står precis som jag tyckte. Jag ska väl dit igen och komma med fler åsikter, kan jag inte inreda hemma så gör jag det nån annanstans.

Mellan besöken på mannens jobb så var jag iväg till optikern och beställde nya glasögon och även slipade solglasögon. I sommar kanske jag kan ha solglasögon och fullgod syn samtidigt, det var väldigt länge sen. Jag har ju haft glasögon på heltid sedan jag var 14 år, linser är inte riktigt ett alternativ för mig tyvärr. Speciellt inte sommartid. 

Hemma efter alla ärenden i stan så la jag mig och vilade, som jag blivit tillsagd. Konstigt att jag var trött egentligen, jag sov ju fram till klockan fyra imorse utan att behöva gå på toa eller dricka vatten. Men,men... man kanske blir trött av högt blodtryck? 

Sista april

publicerat i Livet;
Jaha, valborg/sista april idag då. Några planer? När jag bodde i vackra västra så var jag ofta på Forum (pub bland annat) och lyssnade på Rockabilly musik och dansade loss. När jag var yngre än så då var det väl hemmafest eller liknande. Numera är det här inte en särskilt speciell dag för mig, så vi har inga planer. Kanske att vi åker till lilla K om det är nåt firande där. 

Men först så ska jag iväg till stan, jag ska till barnmorskan och sen till optikern. Så jag måste göra mig klar nu, att få på sig stödstrumporna tar en stund...