Nämen åh så skoj

publicerat i Livet;
Att sitta och plugga på en lördag kväll. Men,men är man så korkad så man skjuter upp det tills dess får man man skylla sig själv. (Dumma,dumma,dumma mig). Inte för att jag har några andra planer, men ändå. Ska ju bara sitta hemma i soffan hela kvällen är det tänkt, som en fortsättning på dagen med andra ord.

Fortfarande lika sällskapssjuk om nån undrar, så kom gärna och stör mig i pluggandet. Annars så får väl facebook fungera som förströelse.

Har inte fått tag på junior (lillebror) vilket är lite trist. Men jag vet att han har kompisar omkring sig som bryr sig om honom. Men storasyster vill också få en liten del av hans tid. Och idag hade jag tänkt bjuda på mat... men,men... får väl se om han hör av sig nåt innan jag går till grannen och handlar middag. Idag är jag lat och eftersom jag dessutom har tråkigt och tycker lite synd om mig själv så blir det grannen lite senare. Skulle tro att jag går om en timme... då borde jag vara tillräckligt hungrig för att svida om från pyjamas till vanliga kläder och ge mig iväg.

Eftersom jag är pensionär (japp, så är det Emma) så ska jag väl tillbringa kvällen med Körslaget. Få karlar kan bära upp rosa, men Stefan från Larz-Kristerz klarar det galant. Ett plus är att han är rätt charmig också. I brist på charmiga karlar i närheten så får jag nöja mig med de jag ser på tv. Men det funkar det med.

Näe, plugga lite till var det.

På återstörande.

min logga

Allhelgona

publicerat i Livet;
Och jag är 30 mil från mammas grav. Ibland så är det så vansinnigt jobbigt att bo långt ifrån. Idag skulle jag så hemskt gärna vara där och tända ett ljus och smycka graven. Dessvärre kommer det inte att hända. Det är för långt att åka och för dyrt.

Farmors grav är också långt borta, okej bara sex och en halv mil. Men för en person utan tillgång till bil och som dessutom saknar körkort är det långt. Speciellt idag när det går dåligt med bussar och tåg. Jag får tända ljus här hemma i lägenheten i min ensamhet.

Just idag hatar jag att vara ensam. Sitta här hemma och bara vara... usch. Kom hit och håll mig sällskap och ge mig en kram. Det behöver jag idag.

Puss

min logga

Just another friday

publicerat i Livet;
Och här sitter jag, i soffan under en filt. Som vanligt med andra ord. Kollar på Idol och stör mig på Rabih (eller hur det nu stavas) den här veckan som förra. Okej,killen kan sjunga...det säger jag inget om. Men jag gillar inte att vuxna karlar låter som små barn. Så enkelt är det. Men nu blir han kvar minst en vecka till... av nån oförklarlig anledning. Men,men..

Temat i Idol den här veckan är riktigt intressant, kul att se att Erik klarar även det här galant. Han är underbar den där killen. Ingen kan slå honom på fingrarna när det handlar om sång, så enkelt är det.

Annars då? Jo då,det knallar och går. Fortfarande tungt att se lillebror må så dåligt såklart. Men i övrigt är det riktigt bra. Har lite mycket plugg just nu, men så är det att plugga på universitetet. Ska ta itu med det imorgon... så där lagomt skoj på en lördag. Men jag ska ändå tvätta så jag blir hemma hela dagen. Idag har jag varit sällskapsdam på Pleasure då chef M är bortrest över helgen så höll jag "lillchef" I sällskap i nästan sex timmar. Jag är snäll vän jag.

Hann med att fika med Jenny också, hon har ju varit i Skåne ett tag så det var kul att uppdatera varandra om vad som händer och fötter.

Har köpt kakor idag, så kom och fika hos mig nån dag! Har faktiskt både kaffe och thé. Så det så.

M,hör gärna av dig. Jag saknar dig. Det tror jag du vet.

Puss

min logga