Helg igen

publicerat i Livet;
Efter första "riktiga" veckan på nya jobbet så har jag nu tagit helg. Skönt! Men det är så kul att äntligen få jobba med det man kämpat för. 

Jag måste ge en eloge till min kollega E, så kunnig och hjälpsam. Och tålmodig med alla mina frågor. Det är inte lätt att vara ny, men med såna kollegor blir det lättare. 

Nu ser jag fram emot en ledig helg med världens bästa unge. Imorgon blir det nog ett besök på matmarknaden i grannstaden... Eller "superlördag" här i stan. Jag ska i alla fall njuta av tiden med min lilla skrutt. 

Tidig ensamfrukost

publicerat i Livet;
Jag sitter i soffan och äter lite frukost i ensamhet, resten av familjen ligger och sover uppe i sovrummet. 

Idag väntar ett 12-timmars pass på jobbet, därav den tidiga morgonen. Jag har laddat med matlåda och både frukt och choklad som ska med till jobbet, fredagsmys. 

Det enda som inte känns bra med de här 12-timmars passen är ju att skrutt sover när jag åker och sover när jag kommer hem (eller ska sova den tiden på kvällen i alla fall). Men är hon vaken ikväll så tänker jag gosa på henne. Fick lite gos och närhet i natt i alla fall, hon vaknade så jag hämtade över henne till vår säng, då skulle hon minsann ligga på mammas arm. 

Ja, vi samsover i vår familj. Det funkar bra för oss, vi har inga problem med att ha skrutt i sängen. Alla fåniga motargument kan jag bemöta vid behov. Skrutt nattas i sin säng men kommer över till oss nån gång under natten. 

Nu måste jag börja göra mig klar och hoppa i arbetskläderna. 

Jobbelijobb

publicerat i Livet;
Jobbade till 19 idag och kom alltså hem för en liten stund sen. Jag kommer bli smal av det här jobbet, började 10.40 idag, åt således frukost med skrutt här hemma vid sjutiden, sen en smoothie på väg till jobbet. Min "lunchrast" var 14-15, då åt jag matlåda och sen slutade jag 19. Alltså ingen middag. Plus att man rör sig rätt mycket på jobbet. Imorgon jobbar jag 7-19, med en rast vid 14 tror jag. Alltså lite mat då med. 

Jag är galet trött och har ont i fötterna då jag kutat så jävla mycket på jobbet idag. Men jag trivs fortfarande hur bra som helst på mitt jobb, med mina kollegor som är helt sjuka i huvudena. Love it! 

Men imorgon blir det nästan ingen tid alls med min älskade lilla unge och det känns uruselt. Tur att det blir en ledig helg sen.