Årets sista dag

publicerat i Livet;

Ja nu har ytterligare ett år nått sitt slut, det är ett några timmar kvar tills det är dags att välkomna 2013 men ändå.

Det har varit ett bra men ganska turbulent år det här. Jag var sjukskriven ett längre tag för första gången i mitt liv och det är inget jag kan rekommendera, jag klättrade nästan på väggarna av tristess men hade inget val. Kan man inte prata, eller när man dessutom är belagd med tal-förbud kan man inte jobba. Sen bytte jag jobb och började pendla, fick tyvärr inte vara kvar och självförtroendet fick sig en törn då vill jag lova. Men, men...

På "hemmaplan" så träffade jag min underbara finaste Robert. Tänk vad fin kärlek man kan hitta i sin närhet om man bara öppnar ögonen lite grann.

Årets avslutas med middag med kärleken och hans vänner, det ser jag fram emot. Det var länge sen jag gjorde nåt sånt på nyår, sist var väl när jag bodde kvar i vackra västra (det är länge sen).

Nu är det dags att väcka kärleken och sedan sätta igång den här dagen.


Puss

Nyårsoutfit...

publicerat i Livet;

Vi ska ju på middag med kärlekens vänner på nyår och då är det tänkt att man ska klä upp sig. Jag är inte den sortens tjej som snoffsar upp sig särskilt ofta så det är lite knivigt med att välja outfit. Jag har 3 klänningar i garderoben som jag väljer mellan...

Gjorde även ett försök att hitta nåt snyggt på mellandagsrean här i stan idag, det sket sig. Det enda som följde med hem var lite småplock och en bh jag inte kunde motstå. Alltså ingen ljusning på nyårsoutfit-fronten. Jag gör ett sista försök i birsta i helgen, annars blir det nån av de som hänger i garderoben.


Puss

Så var julen över

publicerat i Livet;

Nu är hela julen över och det är ett helt år kvar till nästa gång. På gott och ont, jag älskar julen... eller i alla fall föreställningen av julen. Den var bättre förr när vi samlades hela släkten hos mormor och morfar. Men det är länge sen nu och jag gillar ju att spendera julen med pappa också, även om vi inte är så många, pappa och jag. Fast nu har vi ju varit hos lillebror och då är vi ju i alla fall 3 (+ 2 katter).

Juldan var det stort släktfirande med kärlekens familj, helt underbart. Det är ju så det ska vara på julen. Jag vet inte hur många vi var, men många var vi och trevligt var det också. Efter ett par timmars taktikvila så blev det party och sedan utgång med kärleken och hans vänner, mötte upp en av hans kusiner ute också. Jag går sällan ut på juldan, men den här gången var det helt klart värt det.

Igår var vi bara hemma hela dan, kollade på film och myste. Beställde hem mat också, lyxigt värre. Tidig kväll blev det också, hur skönt som helst. Precis som det ska vara när man är ledig och det är vi ju båda två. Okej, jag är alltid ledig men ändå.

Idag har jag varit i birsta en sväng och fyndat en tröja. Träffade även tant Agda en sväng och fick min julklapp, en bok som heter Äntligen tant, utvald med tanke på att jag blivit tant i förtid. Tack Pumpkin.

Nu är det hemmahäng med Juni the cat som gäller på heltid i två dagar. Skönt.

Puss