On the bus

publicerat i Livet;

Ja, jag trotsar de sista resterna av febern och är på väg till jobbet nu. Nu vägrar jag vara sjuk, det har jag inte tid eller råd med. Idag är det bara att köra så det ryker helt enkelt, äta ipren och bara jobba på. Jag plockar fram den finska tjurskallen som pappa skulle ha sagt.

Imorgon är det halvdag och sen teammöte, bowling och middag med teamet. Hoppas på en trevlig eftermiddag/kväll med dem så där precis en vecka innan jag tackar för mig. Sen på lördag kan det bli ett besök hos pappsen och middag där. Dags att visa upp mitt vackra västra för min kärlek. Så jag hoppas på fint väder på lördag så jag kanske kan lura med mig honom till några av mina favoritställen.

Näe, dags att tagga igång för jobb nu. Snart framme i stan.


Puss

Nu räcker det!

publicerat i Livet;

Ja, med febern alltså. Nu är jag less på allt vad feber heter och tänker jobba imorgon, så det så. Jag skulle ju sluta med flaggan i topp, inte ligga hemma och känna mig som en urvriden disktrasa. Så nu får immunförsvaret ursäkta, imorgon är det jag som åker till jobbet. Tack och lov så har febern börjat gå neråt i alla fall.

Den enda fördelen med att jag har varit hemma ett par dagar är att jag hunnit klart med min tubhalsduk som jag virkat. Imorgon inviger jag den. Nu ska jag ge mig på andra projekt, tror nästa blir ett rosa pannband faktiskt. Lika bra att fortsätta skapa när jag liks har börjat. Sen nån gång ska jag lära mig att sticka och dessutom virka mönster, men det blir nån annan gång.


Nu ska jag ta en ipren och sen sova.


Puss

Luddhuvudet Myrman

publicerat i Livet;

Ja det känns som att nån har tömt en massa gröt i skallen på mig, eller en massa bomullstussar kanske. Inte läge att jobba då kanske, inte när man måste kunna föra ett vettigt samtal samtidigt som man orienterar sig bland minst 2 olika system i datorn. Bara att lyda feberhjärnan och parkera sig i soffan under ett täcke helt enkelt.

Igår kom i alla fall min finaste hem från sin resa och jag var självklart dit och välkomnade honom hem. Åh vad jag har saknat honom, och det verkade som han saknat mig med. Dessutom fick jag presenter också. Jag har fått bästa killen utan tvekan. Somnade gott intill honom igår, så underbart att få ha honom nära.

Nu blir det en alvedon och god natt. Hoppas på att febern är puts väck imorgon.


Puss