Bingoabstinens

publicerat i Livet;
Jag kom på en sak till, ikväll när vi var och kollade på majbrasan här i stan så sa M "Här borde man kunna ha bilbingo" och det fick mig att längta efter att få spela bingo. Sen att vi bodde granne med en bingohall nu när vi var i Sundsvall gjorde ju inte saken bättre.

Jag brukar dessutom ha lite tur när jag spelar bilbingo på sommaren, jag har vid flera tillfällen vunnit. Och det har ett par gånger varit över 1000 kronor. Pappa brukar ha ännu mer tur, men inte M. Han var med ett par gånger förra sommaren men vann inte ett dugg. Konstigt nog vill ha följa med igen, han blev väl biten av bingoflugan.

Undrar jag om man skulle ta och börja spela bingo på nätet ändå, det är ju inte samma sak som att sitta i bilen visserligen men det funkar nog.


Puss

min

Överraskningarnas man

publicerat i Livet;
Ja, det är M det. Igår fick jag ett sms av honom där han frågade om jag ville åka till Sundsvall och bo på hotell, och gå ut och ta nån öl. Självklart ville jag det, så han bokade hotellrummet. När jag slutat jobba så hämtade han upp mig, skjutsade hem mig så jag fick äta middag (shake), packa lite grann och byta om. Sen åkte vi.

Vi kom ner till Sundsvall strax före sju och checkade in på hotellet, riktigt mysigt rum var det faktiskt. Jag blev genast förtjust i dubbeltäcket, ett sånt måste jag köpa till mig själv! Vi slappade på rummet ett tag, kikade lite på tv:n och bara var. Sen gick vi till min favorit-pub Bishops. Jag älskar den engelska pubmiljön, det är betydligt härligare att sitta där och ta en öl eller två än att gå på en skränig krog (börjar jag kanske bli gammal?)

Var tillbaka på hotellet vid strax efter tolv och la oss då och kollade på en film som gick på tv:n. Sen var det god natt eftersom vi var rätt trötta båda två.

Vaknade naturligtvis tidigt imorse, strax före sju (och kunde inte alls somna om), så vi låg och pratade, kikade på tv och njöt av livet. Men vid tio var vi hungriga så då var det bara till att kliva upp och göra sig klar. Frukost ingick inte i priset för vårt rum, så vi gick ner på stan och fikade frukost där istället. Sen blev det ett besök hos min optiker för att justera mina brillor som blivit lite sneda. När det var avklarat så åkte vi hemåt igen. Då blev det en mini-picnic på Vårdkasen, riktigt härligt.

Nu ikväll har vi varit och kikat lite grann på Bondsjöhöjdens majbrasa och tillhörande aktiviteter, tyvärr var det lite för kallt för att vi skulle vilja vara där särskilt länge. Men vi var dit i alla fall.

Men nu är det bara hemmamys som gäller.


Puss

min

Semester?

publicerat i Livet;
Jag funderar och funderar så att jag blir alldeles snurrig, jag skulle tycka om att vara ledig i juli och faktiskt ha lite semester. Men jag vill ju såklart ha pengar (lön) i augusti också, eftersom jag inte är fast anställd så får jag ju inte betald semester. Vilket då innebär att om jag vill vara ledig i sommar så försvinner det en hel del lön för mig.

Mitt jobb kanske dessutom ska hålla stängt under hela juli...men det vet vi inte än. Jag har i alla fall anmält att om vi ska ha öppet så vill jag jobba då. Jag har ju inte varit ledig en sommar sedan sommarlovet mellan nian och första året på gymnasiet, så jag är rätt van att jobba för fullt hela sommaren. Men som jag sa, det skulle ju inte sitta ivägen att faktiskt få vara lite ledig när bland andra M är ledig. Men jag har ju helgerna fria i alla fall så lite skoj kommer jag att hinna med i alla fall.

Och till hösten så kanske,kanske jag och min Pumpkin ska ta en weekend i Prag eller åka på kryssning.


Nu ska jag ta och ta hand om tvätten och sen ska jag nog krama kudden. Är tröttare än vanligt nu, både dieten och pollenallergin tar ut sin rätt på mig just nu.


Puss

min