Nya äventyr

publicerat i Livet;
Ja idag är det dags för nya äventyr. Eller nya och nya vet jag väl egentligen inte, jag är just nu på väg ner till Hudiksvall för att träffa min älskling och dessutom gå på Hudikkalaset som pågår där i helgen.

Jag var på kalaset i fjol också och det var riktigt kul så jag hoppas på att det blir lika bra i år. Vädret är i alla fall bra så det är ju alltid nåt.

För att orka hålla igång tills i natt så ska jag luta mig tillbaka här i bussen och försöka sova en stund.


Puss


min

Vaaaarmt!

publicerat i Livet;
Ja, idag är oerhört varmt och härligt här. Ljuvliga sommardag. Jag har varit ner på stan och handlat lite och passade på att njuta av solen samtidigt som jag uträttade lite ärenden. När jag kom hem igen så satte jag mig och solade "på balkongen". Jag har ju bara en fransk balkong men jag lyckas få riktig balkongkänsla om jag öppnar dörren och ställer dit min lilla fotölj. Juni ville också vara med på lite balkonghäng så hon låg under min fotölj ett tag.

När jag suttit där ett tag fick jag ge upp, det var 38 grader i solen där jag satt, alltså rätt varmt. Så jag fick vackert ge mig och gå in igen. Stökade på lite här hemma innan jag begav mig ut igen. Den sortens kattsand som jag har till Junis låda finns inte på affären nere på stan så jag fick knalla iväg till en annan istället, aningen längre bort men fortfarande ett helt rimligt avstånd att promenera. Det var dock inte så skoj att bära hem fem kilo kattsand kan jag tala om. Speciellt inte i den här värmen. Men det gick finfint, man är väl tjurig som en åsna.

Ikväll ska jag lyxa till det lite, tänkte smutta på en strawberry daquri (eller hur det nu stavas), sitta "på balkongen" med en bra bok. Vardagslyx utan tvekan. Det kan även tänkas att det blir lite friidrott också, det är ju faktiskt DN-galan ikväll. Måste komma ihåg att packa också, åker ju till Hudik imorgon.


Puss

min

M är en knasbubbla.

publicerat i Livet;
Fick sms av M i morse sen han hade tränat, han skulle bara ta det lungt idag och köpa födelsedagspresent till sin mamma som fyller år imorgon. Jag svarade att jag hade ingen som helst aning om vad jag skulle göra idag, det är då det verkligen visar sig att han är en knasbubbla för sms:et som kom som svar då löd: "Jag vet vad du kan göra, du kan komma till Birsta för jag kan köpa mammas present där".

Så sagt och gjort, jag tog en snabbdusch, klädde på mig och gav mig iväg. Jag var nere ett tag innan M hade hunnit dit (han hade ju några mil från andra hållet att åka) så jag kikade runt lite grann på egen hand och satte mig och väntade på honom. När han hade dykt upp införskaffades present till svärmor, vi kikade runt lite på kläder åt mig, fikade och bara var. Kikade runt ännu mer, M kollade efter några piggar till sina sommarstavar (utan resultat). Vi gjorde nåt varv till och jag hittade faktiskt lite kläder....inte för att jag har någon som helst användning av ytterligare en klänning, men den var fin så jag får väl hitta ett tillfälle att använda den ändå.

Drällde iväg på en annan sportaffär där M hittade det han var ute efter, åt middag på Donken (välkommen glas nummer tre) och åkte sedan in till stan för att vänta på min buss. Visade sig dock att jag missade den precis så vi satte oss i solen och myste på ett tag i väntan på nästa. Sen var det dags att skiljas åt för den här gången. Men nu är det bara imorgon kvar, sen åker jag ner till Hudik för mys och Hudikkalas. Och efter det så kommer M hem!

Han är bra lustig min M som kommer på nåt sånt som han gjorde idag. Men det är nog därför jag älskar honom så mycket. Vad vore jag utan dig, älskade M.Puss

min