Sista dagen i frihet.

publicerat i Livet;
Näe, så vill jag inte alls se det. Imorgon börjar första dagen på mitt sista år på MiUN. Jag är sjukt laddad och förväntansfull inför höstens inriktningstermin.

Helgen var helt enkelt toppen. Fredagen tillbringades i soffan här hemma med lite godis och en bra bok.
Lördagen var jag som bekant i Östersund hos Emma. Hur kul som helst och det ska göras om snart igen. Surr,snacks och trevligt sällskap är aldrig helt fel. Även om jag var trött som en gris igår när jag skulle åka hem. Så jag mellanlandade hos pappa och senare Ante när han kom hem från sin fiskeresa.
Pappa och jag spelade minigolf, för första gången sen jag var liten (vi har båda spelat sen dess, men inte tillsammans). Pappa vann inte helt oväntat. Sen åt vi på Vagabondo innan vi knallade hem till pappa för soffslöande och Klingagosande. När Ante hämtat mig hos pappa så åkte vi till Lillberg och såg på tv, Sagan om konungens återkomst. Men jag somnade i vanlig ordning innan filmen var slut.

Idag har jag åkt hem hit till stan eftersom skolan börjar imorgon som sagt. Jag har bara tagit det lugnt sen jag kom hem. Pysslat på här hemma lite och läst.

Nu ska jag fixa mat tills imorgon.

Puss

I vindimmornas dal

publicerat i Livet;
Näe, så illa är det inte. Men jag sitter på Frösön (den som följt min blogg vet att jag ockuperat denna ö tidigare) och dricker vin med Emma. Åkte hemifrån vid ett med siktet inställt västerut. Anlände till uppförsbacken även känd som Östersund vid fyra och mötte upp Emma för matintag. Sushi! Som jag har längtat efter det. Underbart smarrigt och jag fick en lyckokaka för första gången i mitt liv. Spådomen (eller vad det heter) löd: Fortune cookies will keep you in shape. Jaha... jag ska alltså äta såna kakor för att komma i form... nog för att rund också är en form, men ändå.

Jag och Emma kom på ett bra sätt... jag cyklar helt enkelt till Östersund varannan helg och äter en sån kaka, på så sätt blir jag skitsmal och spådomen har rätt. Enligt Emmas kaka ska hon ut på kryssning, intressant eftersom hon inte visste om det.

Efter intag av en massa mat och varsin kaka så blev nästa anhalt Coop för frukost inköp och bär till kvällen. Sen bar det av mot Frösön och min egentliga ockupation inleddes genom att jag och min Ace(r) parkerade oss i soffan. Vinet korkades upp och alla diskussioner om karlar du kan tänka dig inleddes. Ett uppehåll i diskussionerna blev det dock när Lejonkungen 3 tittades på. "Gräv en tunnel, gräv gräv en tunnel...."  Allsång utbröt i soffan. Om man nu kan kalla två pers för allsång.

Ja,ja... nu sitter vi mittemot varandra vid köksbordet med varsin dator och bloggar. Nördar? Näe, inte alls.

Puss

Shoppingdag utan shopping

publicerat i Livet;
Ja, det blev inget shoppande för mig idag. Konstigt nog. Men,men... har ju kollat utbudet i stan iaf. Kanske blir ett par leggings och nån tröja till veckan. Har i alla fall klippt mig idag. Inte som på bilden jag la ut för ett par dagar sen. Men ändå, kapade en bra bit och är väldigt nöjd. Det mesta av den svarta färgen försvann (klipptes bort) men det gör inte så mycket. Jag håller ju på att ställa om mig på att vara ljusare.
Hanna, med kortare hår <--- Så där ser jag alltså ut nu, med kort(are) hår och linser.

Imorgon blir det Östersund och Emma, I like.

Puss